
Zbiorniki do czekolady
Automatyczna produkcja wyrobów czekoladowych

Zbiorniki do czekolady
Zbiorniki do czekolady
Automatyczny zbiornik do roztapiania i utrzymywania stałej temperatury czekolady, Szerokie zasosowanie idealnie sprawdza się w produkcji kremów, sosów.
Oferujemy pojemności 150 i 300 litrów.
Elektroniczne sterownie temperatury, mieszadło ze stali kwasoodpornej.
Regulowana temperatura płaszcza wodnego zbiornika, sterowanie z pulpitu, otwarty system umożliwiający sparowanie zbiornika z automatyczną pompą ekstrakcyjną .
Zbiorniki do czekolady
Automatyczna praca
Stosowane do każdego rodzaju czekolady, łatwe i proste w użyciu. Uniwersalne urządzenie do rozpuszczania czekolady,
oraz rozpuszczania polew czekoladowych (niewymagających temperowania).
System ogrzewania zbiornika z czekoladą posiada sterowanie elektroniczne. Umożliwia utrzymanie czekolady w stanie płynnym o żądanej temperaturze przez nieograniczony okres czasu.

Produkcja wyrobów
czekoladowych
ZBIORNIK DO CZEKOLADY

Oblewarki do czekolady
Automatyczne oblewanie
Automatyczna linia do oblewania czekoladą
składa się z :
Temperówka do czekolady model T20 lub T35
Pas do oblewania z wbudowanym stołem wibracyjnym.
System nadmuchu - zgarnianie nadmiaru czekolady
Tunel chłodniczy 4 - 12m.
Dodatkowy zbiornik do topienia czekolady

