
Zbiorniki do
czekolady
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Automatyczna topienie czekolady
Pojemność 150 i 300 litrów
POLECAMY
Produkcja
Pralin
Oferujemy dozowniki do automatycznej i natychmiastowejprodukcji pralin
Wydajność od 37 do140 kg /h

Pracownia
czekolady
Szkolimy i doradzamy.
Wdrażamy technologie od A do Z
Wyposażamy i modernizujemy pracownie cukiernicze, czekolady i lodów.

Od Projektu do Realizacji

Zbiorniki do czekolady
150 i 300 litrów
Automatyczny zbiornik do roztapiania i utrzymywania stałej temperatury czekolady, Szerokie zasosowanie idealnie sprawdza się w produkcji kremów, sosów.
Oferujemy pojemności 150 i 300 litrów.
Elektroniczne sterownie temperatury, mieszadło ze stali kwasoodpornej.
Regulowana temperatura płaszcza wodnego zbiornika, sterowanie z pulpitu, otwarty system umożliwiający sparowanie zbiornika z automatyczną pompą ekstrakcyjną .

Zbiorniki do czekolady
150 i 300 litrów
Stosowane do każdego rodzaju czekolady, łatwe i proste w użyciu. Uniwersalne urządzenie do rozpuszczania czekolady oraz rozpuszczania polew czekoladowych (niewymagających temperowania). System ogrzewania zbiornika z czekoladą posiada sterowanie elektroniczne. Umożliwia utrzymanie czekolady w stanie płynnym o żądanej temperaturze przez nieograniczony okres czasu.

Nasza oferta
Zbiorniki do
Czekolady
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis
i opiekę również pogwarancyjną
W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy temperówki do czekolady, oblewarki, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki
Zbiornik do topienia czekolady, mieszadło
Zbiornik i temperówka do czekolady
Zbiorniki do czekolady 150 i 300 litrów