
Produkcja lodów
Zamrażarki szokowe Sagi

Zamrażarki szokowe
ZAMRAŻARKA SZOKOWA SAGI HP 101L
Jednoczęściowa konstrukcja. Struktura zewnętrzna oraz wewnętrzna wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Satynowe, wykończenie typu Scotchbrite drzwi, paneli bocznych oraz panelu kontrolnego. Wnętrze polerowane.
Izolacja o grubości 75 mm wykonana poprzez wstrzyknięcie poliuretanu BASF o gęstości 40 kg/m3 wolnego od freonów (CFC).
Komora chłodnicza z zaokrąglonymi narożnikami, z kondensacyjnym otworem odwadniającym. Schładzarka do zamrażania lodów do 27 kg w temp. -18°C do -8°C, wykonana ze stali nierdzewnej. Posiada elektroniczny panel sterowania z szybką kontrolą dostępu do głównych funkcji, rozmrażanie powietrzem. Odpowiednia do pojemników gn 1/1 o wymiarach 40x60 cm - 24 szt. kuwet do lodów o wymiarach 36x16,5x12 cm umieszczonych na czterech poziomach poziomach.
Ruszt wykonany z drutu AISI 304 ze stali nierdzewnej, 23 pozycji, 30 mm. Odstęp pomiędzy półkami. Czynnik chłodniczy: R404A.
Produkcja lodów rzemieślniczych
zamrażarki szokowe
ZAMRAŻARKA SZOKOWA SAGI HP 51M
CHARAKTERYSTYKA
Monolityczna konstrukcja, zewnętrzna i wewnętrzna struktura wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Drzwi, boki i panel sterowania o satynowym wykończeniu.
Izolacja poliuretanowa o grubości 55 mm, wykonana poprzez wstrzyknięcie poliuretanu BASF o gęstości 40 kg/m3 wolnego od freonów (CFC).Komora chłodnicza z zaokrąglanymi rogami oraz odpływem w celu ułatwienia procesu czyszczenia.
Komora chłodnicza dla 6 kuwet 36 x 16,5 x 12 cm
Produkcja na cykl: 15 kg
5 poziomów prowadnic wykonanych z stali nierdzewnej AISI 304 rozstawionych co 30mm. Blat roboczy grubości 80 mm, wykonany z stali nierdzewnej AISI 304, zaokrąglony od frontu, z frontalnym panelem kontrolnym. .

Produkcja w cukierni i lodziarni



Produkcja cukiernicza
lody rzemieślnicze

