TELME
RIBOT WIELOFUNKCYJNE URZĄDZENIE
WIELOFUNKCYJNY
RIBOT
Produkcja lodów rzemieślniczych
Urządzenia cukiernicze do produkcji lodów, jogurtów, kremów, ciast, wyrobów cukierniczych i piekarskich.
RIBOT 10 / 18 / 30 / 60 litrów
RIBOT TELME:
Prawdziwy król w lodziarni i cukierni
Ribot pozwala na zaprogramowanie pracy w celu zaoszczędzenia czasu i pieniędzy, by błyskawicznie wyprodukować: ciasta, ganaże, wyroby czekoladowe, lody, sorbety, risotto, nadzienia, zupy, buliony mięsne i warzywne, sosy pomidorowe, mięsne i rybne; majonez, sos beszamelowy, polentę, fondue, duszone mięso, klopsiki, gotowane mięsa, bazy, potrawy gotowane na parze, produkty pakowane próżniowo, gotowane mięso i ryby itd.
Kontrolowana temperatura w zakresie od -15°C do +110°C. zapewnia, że produkt osiągnie optymalne parametry, a cechy urządzenia pozwolą na zwiększenie produkowanej ilości wyrobów i zapewnienie ich powtarzalności. Różne składniki: masło, jajka i cukier łączą się lepiej i szybciej dzięki regulowanym obrotom mieszadła z zakresu 30-500 obrotów na minutę.
Ribot jest w stanie wyprodukować nieskończoną gamę produktów, takich, jak: lody, ciasto, krem cukierniczy, krem maślany, krem angielski, krem bawarski, konfitury, nadzienia owocowe, sos owocowy, krem orzechowy, musy, bezy, polewy, macarony, panna cotta, zabaglione, bita śmietana, krem brulee, budyń, karmel i mascarpone itd.
RIBOT 10 / 18 / 30 / 60 litrów
Ribot w lodziarni i cukierni
Urządzenia cukiernicze do produkcji lodów i kremów
Ribot - Wielofunkcyjne urządzenie cukiernicze do piekarni, cukierni i lodziarni które łączy lepiej i szybciej produkty, a programowalne i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię.
Powtarzalność produktów i jakość klasy premium to główne zalety Ribot-a Telme Pojemność zbiornika od 10 do 60 litrów
Ribot jest w stanie wyprodukować nieskończoną gamę produktów, takich, jak:
-
ciasto, krem cukierniczy, krem maślany,
-
nadzienia do pralin, czekoladek, czekolad
-
krem angielski, krem bawarski,
-
konfitury, nadzienia owocowe,
-
sos owocowy, krem orzechowy, musy,
-
bezy, polewy, macarony, panna cotta,
-
zabaglione, bita śmietana, krem brulee,
-
budyń, karmel i mascarpone itd.
-
Lody, sorbety...etc
Ribot to min. : powtarzalność produktu, programowanie receptur, oszczędność, nowoczesność, własne receptury, produkty premium, własne kremy, niepowtarzalne lody - napowietrzanie ponad 40%.