top of page
produkcja-nugat-batony

Produkcja
nugatu

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Zapewniamy szkolenie i doradztwo.

Wdrażamy technologie.

POLECAMY

Produkcja

Nugatu

Kotły cukiernicze wysokich temperatur.

Pojemność 20 - 80 litrów

Produkcja-nugatu

Od Projektu
do Realizacji

Szkolimy i doradzamy. 

Wdrażamy technologie od A do Z

Również modernizujemy pracownie

cukiernicze, czekolady.

Batony-dietetyczne

Produkcja   

nugatu i innych mas  do batonów

produkcja-batonow

OFERTA

Wielofunkcyjne kotły cukiernicze.

Kotły cukiernicze to profesjonalne urządzenia do produkcji mas typu nugat. Maszyny są programowalne i automatyczne. Jest to nowa generacja maszyn do produkcji batonów, nugatu twardego i miękkiego Zbudowane są ze stali kwasoodpornej i aluminium lotniczego (wysoce wytrzymałego stopu aluminium, miedzi, magnezu i silikonu)

Opatentowane urządzenie, jest wszechstronne i może również służyć do produkcji dżemów, kremów, różnych past, lub może spełniać rolę topielnika do czekolady. Model TCP-K jest również w stanie osiągnąć znacznie wyższe temperatury (do 280 ° zamiast 130 °), a tym samym może służyć do produkcji chrupiącego czarnego nugatu („croccante” - karmelizowany cukier).

Produkcja batonów

Rollermac to ponad 36 lat doświadczeń w produkcji maszyn i urządzeń do produkcji min. batonów zbożowych, drażetkarek, powlekarek, nugatu.

 

Rollermac to nowoczesne piece do prażenia orzechów,

i kotły cukiernicze wysokich temperatur. Zawsze powtarzalna produkcja.

Produkcja-nugatu
produkcja-batonow

Nasza oferta

batony

Od Projektu
do Realizacji

Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.

Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis

i opiekę również pogwarancyjną

W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy urządzenia do cukierni, lodziarni i pracowni czekolady. Wielofunkcyjne maszyny jak Ribot , Termocrema. Pasteryzatory i frezery do lodów. Temperówki i oblewarki do czekolady, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki

Batony-dietetyczne
Batony-dietetyczne

Produkcja batonów energetycznych

press to zoom
nugat-produkcja-batony-zbozowe
nugat-produkcja-batony-zbozowe

Produkcja nugatu

press to zoom
Produkcja-nugatu
Produkcja-nugatu

Specjalistyczne kotły cukiernicze

press to zoom
bottom of page