
Produkcja nugatu
Cukiernia - Piekarnia - Gastronomia

Maszyny i urządzenia
Kotły cukiernicze wysokich temperatur
Produkcja nugatu, batonów
Kotły cukiernicze to profesjonalne urządzenia do produkcji mas typu nugat. Maszyny są programowalne i automatyczne. Jest to nowa generacja maszyn do produkcji batonów, nugatu twardego i miękkiego Zbudowane są ze stali kwasoodpornej i aluminium lotniczego (wysoce wytrzymałego stopu aluminium, miedzi, magnezu
i silikonu)
Opatentowane urządzenie, jest wszechstronne i może również służyć do produkcji dżemów, kremów, różnych past, lub może spełniać rolę topielnika do czekolady. Model TCP-K jest również w stanie osiągnąć znacznie wyższe temperatury
(do 280 ° zamiast 130 °), a tym samym może służyć do produkcji chrupiącego czarnego nugatu („croccante” - karmelizowany cukier).
Maszyny i urządzenia
Automatyzacja produkcji, powtarzalna jakość
Produkcja batonów
Rollermac to ponad 36 lat doświadczeń w produkcji maszyn i urządzeń do produkcji min. batonów zbożowych, drażetkarek, powlekarek, nugatu.
Rollermac to nowoczesne piece do prażenia orzechów,
i kotły cukiernicze wysokich temperatur. Zawsze powtarzalna produkcja.

Produkcja w cukierni



Strefa cukierni
i czekolady

Powlekanie czekoladą
Automatyzacja pracy, wysoka wydajność.
Drażetkarki Rollermac Główne ich zalety, to: niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie obtaczania czekoladą. Urządzenie jest wyposażone w kompresor.
Powlekarki - drażetkarki z bębnem stalowym lub miedzianym, do obtaczania czekoladą i cukrem.
Stworzone do produkcji draży czekoladowych, chrupiących pralin, powlekania czekoladą orzechów, dmuchanego ryżu, migdałów i innych produktów. Prosta obsługa, solidne wykonanie.
