top of page
Batony-dietetyczne

Produkcja nugatu

Cukiernia - Piekarnia - Gastronomia

Produkcja nugatu, batonów, draży, kremów i past

Produkcja cukiernicza

nugat produkcja batonów

Maszyny i urządzenia

Kotły cukiernicze wysokich temperatur

Produkcja nugatu, batonów

Kotły cukiernicze to profesjonalne urządzenia do produkcji mas typu nugat. Maszyny są programowalne i automatyczne. Jest to nowa generacja maszyn do produkcji batonów, nugatu twardego i miękkiego Zbudowane są ze stali kwasoodpornej i aluminium lotniczego (wysoce wytrzymałego stopu aluminium, miedzi, magnezu

i silikonu)

Opatentowane urządzenie, jest wszechstronne i może również służyć do produkcji dżemów, kremów, różnych past, lub może spełniać rolę topielnika do czekolady. Model TCP-K jest również w stanie osiągnąć znacznie wyższe temperatury

(do 280 ° zamiast 130 °), a tym samym może służyć do produkcji chrupiącego czarnego nugatu („croccante” - karmelizowany cukier).

Maszyny i urządzenia

Automatyzacja produkcji, powtarzalna jakość

Produkcja batonów

Rollermac to ponad 36 lat doświadczeń w produkcji maszyn i urządzeń do produkcji min. batonów zbożowych, drażetkarek, powlekarek, nugatu.

 

Rollermac to nowoczesne piece do prażenia orzechów,

i kotły cukiernicze wysokich temperatur. Zawsze powtarzalna produkcja.

produkcja-nugat-batony

Produkcja w cukierni

Produkcja past, nugatu, batonów energetycznych

Urządzenia wielofunkcyjne

nugat-produkcja-batony-zbozowe

Powlekanie czekoladą

Automatyzacja pracy, wysoka wydajność.

Drażetkarki Rollermac Główne ich zalety, to: niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie obtaczania czekoladą.  Urządzenie jest wyposażone w kompresor.

Powlekarki - drażetkarki  z bębnem stalowym lub miedzianym, do obtaczania czekoladą i cukrem.

Stworzone do produkcji draży czekoladowych, chrupiących pralin, powlekania czekoladą orzechów, dmuchanego ryżu, migdałów i innych produktów. Prosta obsługa, solidne wykonanie.

drazetkarki
bottom of page