
Produkcja lodów
Urządzenia Combi 2 w 1

Frezery do produkcji lodów
Produkcja lodów
Urządzenia pionowe i poziome Combi 2 w 1
Chłodzenie oraz pełny proces pasteryzacji. Podgrzewanie i sanityzacja: roztapianie tłuszczów i czekolady oraz eliminacja patogennej flory bakteryjnej.
Mieszanie składników potrzebnych do przygotowania lodów rzemieślniczych, sorbetów i granity: mleko, śmietana, mleko w proszku, owoce, cukier, dekstroza, jajka, emulsyfikatory, stabilizatory itd.
Produkcja lodów rzemieślniczych
Lodziarnia - cukiernia - gastronomia
Pionowe frezery do lodów COMBI to niezwykle zaawansowane technologicznie i niezawodne urządzenia wielofunkcyjne CREMAGEL, COMBIGEL oraz PASTOGEL T, które w ramach jednego urządzenia oferują możliwości oraz funkcje dostępne zazwyczaj dla wielu osobnych maszyn.
Urządzenie do lodów COMBI umożliwia automatyzację
i skrócenie procesów produkcyjnych z dużymi oszczędnościami czasu, wody i energii przy zachowaniu najwyższych standardów higieny. Mieszanie, podgrzewanie, gotowanie, pasteryzacja, schładzanie czy frezowanie mieszanki lodowej można przeprowadzić w łatwy sposób przy pomocy tylko jednego urządzenia, korzystając z programów uprzednio zdefiniowanych przez producenta.

Produkcja w cukierni i lodziarni




Produkcja
lodów
URZĄDZENIA COMBI 2 W 1

Ribot 10/18/30/60 l
Wielofunkcyjne urządzenia
Nasza oferta frezerów combi do lodziarni. Urządzenia są programowalne, z wprowadzonymi już programami do produkcji lodów rzemieślniczych. Oferujemy frezery combi z pionowymi i poziomymi cylindrami. Zapewniamy zawsze powtarzalną produkcję. Urządzenia zostały tak zaprojektowane, aby mogły pracować w sposób ciągły, codziennie. Solidne wykonanie i prosta obsługa frezery są przygotowane do ciężkiej, wydajnej pracy.
