50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Tunele chłodnicze

Tunel chłodniczy -  wydajne urządzenia przeznaczone do schładzania wyrobów cukierniczych oblanych czekoladą lub polewą czekoladową.

Czynnikiem chłodzącym jest zimne powietrze, które krąży w zamkniętym obiegu w specjalnych kanałach.

Konstrukcja tunelu chłodniczego jest samorodna i działa jako oddzielne urządzenie współpracujące z oblewarkami, temperówkami czy też automatami do produkcji pralin batonów, czekoladek typu One Shot

Tunel chłodniczy
Tunel chłodniczy

Wszystkie tunele  są dopasowane do potrzeb klienta. Szerokości taśmy: od 180 do 1400 mm

Pokrywy tunelu otwierane - ułatwione czyszczenie tunelu. 

Taśma górna i taśma powrotna wewnątrz tunelu bezpośrednio pod obudową.

Taśma z pokryciem poliuretanowym z atestem PZH.

Specyfikacja

Produkcja batonów

Odkryj więcej

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska