top of page
linia-do-oblewanie-czekolada

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Tunele chłodnicze długość 4-12m

Szerokość taśmy 250mm-320mm

POLECAMY

Produkcja

Pralin

Oferujemy dozowniki do automatycznej i natychmiastowejprodukcji pralin 

Wydajność od 37 do140 kg /h

Dozowniki-do-pralin

Automatyczna
produkcja pralin

Charakterystyka

Tunele chłodnicze

tunel-chlodniczy

Tunele chłodnicze
Od 4m do 12m

Konstrukcja tunelu chłodniczego jest samorodna i działa jako oddzielne urządzenie. Połączone z dozownikami typu One Shot czy też z temperówkami do czekolady tworzy linie do produkcji pralin, czekolad, oblewania produktów cukierniczych. Natychmiastowa możliwość konfekcjonowania gotowych wyrobów czekoladowych.

tunel-chlodniczy
Tunele chłodnicze

Konstrukcja tunelu w całości wykonana ze stali kwasoodpornej i z syntetycznych  paneli, zatwierdzona wszelkimi atestami sanitarnymi na

Europę i USA. Syntetyczne osłony, zatwierdzone sanitarnie

(sztywna pianka z PCV). Pneumatyczny mechanizm sterujący taśmą

na końcu tunelu. Samoregulacja napięcia taśmy 

Regulowana prędkość taśmy Regulacja napięcia taśmy.

Pokrywy tunelu otwierane na siłownikach (ułatwia czyszczenie tunelu).

Precyzyjną kontrolę i regulację temperatury. Samooczyszczanie taśmy tunelu. Taśma górna i taśma powrotna wewnątrz tunelu bezpośrednio

pod obudową. Taśma z pokryciem poliuretanowym z atestem do

kontaktu z żywnością. Oszczędne gospodarowanie energią i bezpieczeństwo 

środowiska - Eco. Automatyczne odszranianie 

tunel-chlodniczy

Nasza oferta

Produkcja pralin
i czekolad

W naszym asortymencie znajdują się: temperówki do czekolady, oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin i nadziewanych czekolad.  Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.

Oferujemy rozwiązania dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw. Dozowniki typu One Shot, tunele chłodnicze i komory chłodnicze wysokiej wydajności.

Linie do automatycznej produkcji czekolad, linie do oblewania czekoladą i polewą czekoladopodobną.

Linie do produkcji batonów proteinowych, zbożowych i innych produktów czekoladowych.

linia-do-oblewania-czekolada

Powtarzalna produkcja

w pracowni czekolady

Produkcja
bottom of page