
Produkcja kremów
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologie.
POLECAMY
Termocrema
30/60/150 L
Cukiernia
Odkryj wielofunkcyjne urządzenia Termocrema do
produkcji cukierniczej

Produkcja
cukiernicza


Urządzenia cukiernicze
Termocrema 30/60/150 litrów
Idealne do produkcji klasycznych kremów, ciast, wszelkich wyrobów cukierniczych, produktów gastronomicznych i różnych mieszanek do specjałów lodowych.
Urządzenie miksuje, blenduje oraz miesza mleko, śmietanę, mąkę, owoce, cukier, dekstrozę, jaja, środki emulgujące, stabilizatory itp.
TERMOCREMA 30/60/150 l
Termocrema 30/60/150 wielofunkcyjne urządzenie wysokiej klasy. Idealne do produkcji klasycznych kremów, ciast, wszelkich wyrobów cukierniczych, produktów gastronomicznych i różnych mieszanek do specjałów lodowych.
Urządzenie miksuje, blenduje oraz miesza mleko, śmietanę, mąkę, owoce, cukier, dekstrozę, jaja, środki emulgujące, stabilizatory itp.


TERMOCREMA
Miesza i blenduje : z regulowaną szybkością wszystkie składniki: mleko, krem, mleko w proszku, mąkę, owoce, cukier, dekstrozę, jajka, emulgatory, stabilizatory, potrzebne w klasycznych kremach, produktach cukierniczych.
Miesza i miksuje składniki w odpowiedniej temperaturze z regulacją czasu oraz prędkości, takie jak: mleko, śmietanę, mleko w proszku, mąkę, owoce, cukry, dekstrozę, jaja, emulgatory, stabilizatory itp., niezbędne do produkcji klasycznych kremów, wyrobów cukierniczych oraz różnorodnych mieszanek do lodziarni.
Podgrzewa, dezynfekuje oraz gotuje: rozpuszczając tłuszcze oraz czekoladę, nawadnia suchą masę, eliminuje chorobotwórczą florę bakteryjną oraz odparowuje nadmiar wody.
Schładza i konserwuje: kompletna pasteryzacja chroni przed wzrostem szczątkowych bakterii i utrzymuje produkt w otrzymanej temperaturze według wymagań.

Nasza oferta

Produkcja
cukiernicza
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Telme i Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis
i opiekę również pogwarancyjną
W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy urządzenia do cukierni, lodziarni i pracowni czekolady. Wielofunkcyjne maszyny jak Ribot , Termocrema. Pasteryzatory i frezery do lodów. Temperówki i oblewarki do czekolady, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki
Ribot 10/18/30/60 litrów
Cremagel w lodziarni i cukierni
Młyny kulowe do past i kremów