top of page
Temperowka-do-czekolady

Temperówki do czekolady

Produkcja wyrobów czekoladowych w cukierni

Temperówka do czekolady T8

Pojemność zbiornika 9kg

Temperowka-doczekolady

Wyroby czekoladowe

Automatyczne temperowanie czekolady

Temperówka do czekolady

  • Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.

  • Pojemność zbiornika 9 kg.

  • Automatyczne temperowanie czekolady

  • Dozowanie za pomocą pedału.

  • Podgrzewany zbiornik czekolady

  • System zabezpieczeń mieszadła

  • Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia

  • Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji 

  • Zasilanie 3x400 V 50 Hz, Moc 0,7 kW

  •  Wymiary 360 ( 700 ze stołem wibracyjnym ) x450x1040h mm

  • Waga: kg 70

  • Wydajność 37 kg/h.

Wyroby czekoladowe

Automatyzacja produkcji, powtarzalna jakość

Połączyliśmy tradycję włoskich cukierników z nowoczesną technologią. 

Temperówki do czekolady  Pomati  są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów.

Podstawowy model na kółkach, wszechstronnie stosowany w cukierniach. Łatwa w obsłudze, maszyna do temperowania, model T8 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa.

Stworzona do rozgrzewania i temperowania każdego rodzaju czekolady

temperowka-do-czekolady

Temperówki do czekolady

Temperówka do czekolady model T8

MODEL
NA KÓŁKACH

POJEMNOŚĆ ZBIORNIKA 9 KG

WAGA
70 KG

WYDAJNOŚC
37KG/H.

oblewanie-czekolada

Temperówki do czekolady

Produkcja pralin, batonów

Temperówki do czekolady  automatyczne temperowanie czekolady.

Pojemność zbiornika od 5 - 50 kg.

Dozowanie za pomocą pedału, lub automatyczne. Podgrzewany zbiornik czekolady. System zabezpieczeń mieszadła. Podgrzewany stół wibracyjny

Automatyczna produkcja wyrobów czekoladowych, linie produkcyjne

Produkcja-pralin
bottom of page