top of page
Temperowka-do-czekolady

Temperówki
do czekolady

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Produkcja pralin, czekolad, 

batonów. Oblewanie czekoladą

POLECAMY

Temperówka

do czekolady

Model T8. Pojemność zbiornika 9 kg. W zestawie stół wibracyjny.

Opcjonalnie pas do oblewania

temperowki-do-czekolady

Pracownia
czekolady

Temperowki-do-czekolady
cukiernia-czekolada

 Od Projektu   do Realizacji 

Model
temperowka-do-czekolady

OFERTA

Temperówki do czekolady model T8

Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.

Pojemność zbiornika 9 kg.

Automatyczne temperowanie czekolady

Dozowanie za pomocą pedału.

Podgrzewany zbiornik czekolady

System zabezpieczeń mieszadła

Stół wibracyjny

Wydajność 37 kg/h.

trufle

Czekolada w cukiernini

Urządzenia Pomati  są od ponad 50 lat 

Używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale 

sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą, produkcji pralin i czekolad.

Temperówka T8 model podstawowy z możliwością wyposażenia w pas do oblewania czekoladą. Wydajność 37 kg czekolady na godzinę.

Nasza oferta

Charakterystyka

Temperówki do 
Czekolady T8

Temperówki do czekolady. Połączyliśmy doświadczenie cukierników z nowoczesną technologią. W naszym asortymencie znajdują się: różne modele i wersje temperówek do czekolady, oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin i nadziewanych czekolad. Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.

Oferujemy rozwiązania dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw. Dozowniki typu One Shot, linie od automatycznej produkcji czekolad, linie do oblewania czekoladą i polewą czekoladopodobną.

temperowka-do-czekolady
temperowka-do-czekolady

Temperówki do czekolady T8

press to zoom
pas-do-oblewania-czekolada
pas-do-oblewania-czekolada

Składany pas do oblewania

press to zoom
oblewanie-czekolada-temperowka
oblewanie-czekolada-temperowka

Oblewanie czekoladą

press to zoom
bottom of page