
Temperówki
do czekolady
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Produkcja pralin, czekolad,
batonów. Oblewanie czekoladą
POLECAMY
Temperówka
do czekolady
Model T8. Pojemność zbiornika 9 kg. W zestawie stół wibracyjny.
Opcjonalnie pas do oblewania

Pracownia
czekolady


Od Projektu do Realizacji

OFERTA
Temperówki do czekolady model T8
Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.
Pojemność zbiornika 9 kg.
Automatyczne temperowanie czekolady
Dozowanie za pomocą pedału.
Podgrzewany zbiornik czekolady
System zabezpieczeń mieszadła
Stół wibracyjny
Wydajność 37 kg/h.

Czekolada w cukiernini
Urządzenia Pomati są od ponad 50 lat
Używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale
sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą, produkcji pralin i czekolad.
Temperówka T8 model podstawowy z możliwością wyposażenia w pas do oblewania czekoladą. Wydajność 37 kg czekolady na godzinę.
Nasza oferta
Temperówki do
Czekolady T8
Temperówki do czekolady. Połączyliśmy doświadczenie cukierników z nowoczesną technologią. W naszym asortymencie znajdują się: różne modele i wersje temperówek do czekolady, oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin i nadziewanych czekolad. Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.
Oferujemy rozwiązania dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw. Dozowniki typu One Shot, linie od automatycznej produkcji czekolad, linie do oblewania czekoladą i polewą czekoladopodobną.
Temperówki do czekolady T8
Składany pas do oblewania
Oblewanie czekoladą