Temperówki do czekolady

Temperówka do czekolady T8 Pomati_edited.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T8

POMATI

Nasza oferta urządzeń do  produkcji wyrobów czekoladowych to Oblewarki do czekolady, Dozowniki One Shot do produkcji pralin, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i  komory chłodnicze , drażetkarki, oraz karuzele do figur czekoladowych.

CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE POMATI

  • Temperówka do czekolady T8 - 9kg
  • Model stojący, mobilny
  • Wydajność 32 kg czekolady na godzinę.
  • Pas do oblewania czekoladą - opcja

Temperówki do czekolady

Temperówki Pomati T8 są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się uznaniem klientów. Główne ich zalety to małe wymiary, wysoka wydajność i niezawodność.

 

Doskonale sprawdzają się w małych i średnich cukierniach. oraz  pracowniach czekolady. Wprowadzając temperówkę do czekolady stwarzamy nieograniczone możliwości produkcji : pralin, batonów, czekolad, lizaków czekoladowych, ciastek z czekoladą, wszelkich produktów czekoladowych. Temperówka do czekolady T8 w połączeniu z pasem do oblewania tworzy oblewarkę cukierniczą do oblewania czekoladą.

Temperówki do czekolady

  • Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.

  • Pojemność zbiornika 9 kg.

  • Automatyczne temperowanie czekolady

  • Dozowanie za pomocą pedału.

  • Podgrzewany zbiornik czekolady

  • System zabezpieczeń mieszadła

  • Termostat o wysokiej precyzji.

  • Stół wibracyjny podgrzewany

  • Agregat chłodniczy.

  • Waga 85 kg.

  • Moc 0,7 kW

  • Zasilanie 380 V / 50 Hz

Temperówka do czekolady T8.jpg

Temperówki do czekolady

Profesjonalna temperówka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do temperowania model T8 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa. Stworzona do rozgrzewania i temperowania każdego rodzaju czekolady. Umożliwia utrzymanie czekolady w stanie płynnym o żądanej temperaturze przez nieograniczony okres czasu. Czujniki elektroniczne kontrolujące temperaturę ogrzewania i temperowania czekolady, połączone z systemem zabezpieczeń i wyświetlaczami informującymi operatora o aktualnej temperaturze pracy 

Oblewanie czekoladą

Pomati : system do oblewania czekoladą

  • Krycie kurtyną ( oblewanie ) górne,  boczne i dolne czekoladą

  • Zintegrowany z temperówką do czekolady T8,

  • Regulowana prędkość przenośnika od 0 do 2m/s

  • Szerokość przenośnika 180 mm

  • System sterowania Start i Stop ułatwiający organizację pracy

  • Regulowany nadmuch  do zgarniania nadmiaru czekolady, efekt fali

  • Aplikacja do kurtynowego krycia wyrobów

  • Prosta konstrukcja łatwa do  mycia

  • Małe ( kompaktowe ) wymiary, duże wydajności

  • Składany model

Temperówka do czekolady.png
Pas do oblewania czekoladą
Temperówka do czekolady T8
press to zoom
Temperówka do czekolady
press to zoom
Temperówka do czekolady T8
press to zoom
Stół wibracyjny
press to zoom
Temperówka T8 oblewanie czekoladą
press to zoom
Temperówka do czekolady T8 Pomati
press to zoom
Temperówka do czekolady
press to zoom
Szkolenie czekolada
press to zoom
1/1