top of page
temperowki-do-czekolady

Temperówki do czekolady

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Produkcja pralin, czekolad, 

batonów. Oblewanie czekoladą

POLECAMY

Temperówka

do czekolady

Model nastolny. Pojemność zbiornika 5 kg. Opcjonalnie stół wibracyjny

temperowka-do-czekolady

Pracownia
czekolady

maszyny-do-czekolady-produkcja

 Od Projektu   do Realizacji 

Model
temperowki-do-czekolady

OFERTA

Temperówki do czekolady model T5

Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.

Pojemność zbiornika 5 kg.

Automatyczne temperowanie czekolady

Dozowanie za pomocą pedału.

Podgrzewany zbiornik czekolady

System zabezpieczeń mieszadła

Wydajność 20 kg/h.

Charakterystyka
okrągłe czekoladki

Czekolada w cukiernini

Urządzenia Pomati  są od ponad 50 lat 

Używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale

sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą.  Urządzenia są wyposażone w stół wibracyjny. 

 

Wyprodukujesz ręcznie lub automatycznie: praliny, czekolady, śliwki w czekoladzie i inne produkty cukiernicze.

Oblejesz czekoladą, ciasta, pierniki, torty, babki i wiele innych produktów.

Nasza oferta

Temperówki do 
Czekolady T5

Temperówki do czekolady. Połączyliśmy doświadczenie cukierników z nowoczesną technologią. W naszym asortymencie znajdują się: różne modele i wersje temperówek do czekolady, oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin i nadziewanych czekolad. Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.

Oferujemy rozwiązania dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw. Dozowniki typu One Shot, linie od automatycznej produkcji czekolad, linie do oblewania czekoladą i polewą czekoladopodobną.

temperowki-do-czekolady
temperowki-do-czekolady

Temperówka do czekolady T5

press to zoom
produkcja-czekolad
produkcja-czekolad

Pracownia czekolady

press to zoom
temperowka-do-czekolady
temperowka-do-czekolady

Temperówka do czekolady T5

press to zoom
bottom of page