
Temperówki do czekolady
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Produkcja pralin, czekolad,
batonów. Oblewanie czekoladą
POLECAMY
Temperówka
do czekolady
Model nastolny. Pojemność zbiornika 5 kg. Opcjonalnie stół wibracyjny

Pracownia
czekolady

Od Projektu do Realizacji

OFERTA
Temperówki do czekolady model T5
Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.
Pojemność zbiornika 5 kg.
Automatyczne temperowanie czekolady
Dozowanie za pomocą pedału.
Podgrzewany zbiornik czekolady
System zabezpieczeń mieszadła
Wydajność 20 kg/h.

Czekolada w cukiernini
Urządzenia Pomati są od ponad 50 lat
Używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale
sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą. Urządzenia są wyposażone w stół wibracyjny.
Wyprodukujesz ręcznie lub automatycznie: praliny, czekolady, śliwki w czekoladzie i inne produkty cukiernicze.
Oblejesz czekoladą, ciasta, pierniki, torty, babki i wiele innych produktów.
Nasza oferta
Temperówki do
Czekolady T5
Temperówki do czekolady. Połączyliśmy doświadczenie cukierników z nowoczesną technologią. W naszym asortymencie znajdują się: różne modele i wersje temperówek do czekolady, oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin i nadziewanych czekolad. Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.
Oferujemy rozwiązania dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw. Dozowniki typu One Shot, linie od automatycznej produkcji czekolad, linie do oblewania czekoladą i polewą czekoladopodobną.
Temperówka do czekolady T5
Pracownia czekolady
Temperówka do czekolady T5