top of page
temperowki-do-czekolady

Temperówki do czekolady

Produkcja wyrobów czekoladowych w cukierni

Temperówka do czekolady T5

Model nastolny 

Temperowka-do-czekolady

Wyroby czekoladowe

Automatyczne temperowanie czekolady

Temperówka do czekolady

  • Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.

  • Pojemność zbiornika 5 kg.

  • Automatyczne temperowanie czekolady

  • Dozowanie za pomocą pedału.

  • Podgrzewany zbiornik czekolady

  • System zabezpieczeń mieszadła

  • Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia

  • Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji

  • Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390

  • Waga: kg 37

  • Wydajność 20 kg/h.

Wyroby czekoladowe

Automatyzacja produkcji, powtarzalna jakość

Połączyliśmy tradycję włoskich cukierników z nowoczesną technologią. 

Temperówki do czekolady  Pomati  są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów.

Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach. Łatwa w obsłudze, maszyna do temperowania, model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa.

Stworzona do rozgrzewania i temperowania każdego rodzaju czekolady

temperowki-do-czekolady

Temperówki do czekolady

Temperówka do czekolady model T5

MODEL NASTOLNY

POJEMNOŚĆ ZBIORNIKA 5 KG

WAGA
37 KG

WYDAJNOŚC
20KG/H.

produkcja-czekolad

Temperówki do czekolady

Automatyzacja pracy, wysoka wydajność.

Temperówki do czekolady  automatyczne temperowanie czekolady.

Pojemność zbiornika od 5 - 50 kg.

Dozowanie za pomocą pedału, lub automatyczne. Podgrzewany zbiornik czekolady. System zabezpieczeń mieszadła. Podgrzewany stół wibracyjny

Automatyczna produkcja wyrobów czekoladowych, linie produkcyjne

oblewanie-czekolada-ciastka
bottom of page