top of page
temperowki-do-czekolady

Temperówki do
czekolady

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Produkcja pralin, czekolad, 

batonów. Oblewanie czekoladą

POLECAMY

Temperówka

do czekolady

Model T35. Pojemność zbiornika 50 kg. W zestawie stół wibracyjny.

Opcjonalnie pas do oblewania

Wydajność do 190 kg /h.

oblewanie-czekolada
Charakterystyka

Temperówki
do 
czekolady

Temperowki-do-czekolady
cukiernia-czekolada

 Od Projektu   do Realizacji 

temperowka-do-czekolady

OFERTA

Temperówki do czekolady model T34

Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.

Pojemność zbiornika 50 kg.

Automatyczne temperowanie czekolady

Dozowanie za pomocą pedału.

Podgrzewany zbiornik czekolady

System zabezpieczeń mieszadła

Stół wibracyjny

Wydajność 190 kg/h.

Model
temperowki-do-czekolady

Temperówki do czekolady model T35

Temperówka do czekolady połączona z pasem do oblewania tworzy uniwersalną oblewarkę do czekolady.

Temperówka model T35 to nowoczesne wydajne urządzenie do automatycznego temperowania czekolady.

Oblewanie czekoladą od góry - kurtyna, podlewanie od dołu i łącznie

Temperówka do czekolady
oblewarka-do-czekolady

Czekolada w cukiernini

Urządzenia Pomati  są od ponad 50 lat 

Używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale 

sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą, produkcji pralin i czekolad.

Temperówka T35 wydajny model z możliwością wyposażenia w pas do oblewania czekoladą i w przystawkę T-line do produkcji czekolad. Wydajność 190 kg czekolady na godzinę.

Nasza oferta

Temperówki do 
Czekolady T35

Temperówki do czekolady. Połączyliśmy doświadczenie cukierników z nowoczesną technologią. W naszym asortymencie znajdują się: różne modele i wersje temperówek do czekolady, oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin i nadziewanych czekolad. Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.

Temperówki do czekolady T35 mogą być wyposażone w pas do oblewania czekoladą wszelkich wyrobów cukierniczych i owoców np. śliwki, wiśnie. Całość zajmuje mało miejsca, a dodatkowo temperówka jest mobilna.

oblewanie-czekolada
oblewanie-czekolada

Temperówka do czekolady T35

press to zoom
produkcja-czekolad
produkcja-czekolad

Automatyczna produkcja czekolad

press to zoom
oblewanie-czekolada
oblewanie-czekolada

Oblewanie czekoladą

press to zoom
bottom of page