Temperówki do czekolady

Temperówki do czekolady

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T35

POMATI

Nasza oferta urządzeń do  produkcji wyrobów czekoladowych to Oblewarki do czekolady, Dozowniki One Shot do produkcji pralin, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i  komory chłodnicze , drażetkarki, oraz karuzele do figur czekoladowych.

CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE POMATI

  • Temperówki do czekolady T35 zbiornik 50kg
  • Stół wibracyjny w zestawie
  • Wyjmowana śruba Archimedesa
  • System oblewania czekoladą - opcja
  • Idealna do średnich produkcji
  • Wydajność 170 kg na godzinę.

Temperówki do czekolady

Temperówki Pomati T35 są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się uznaniem klientów. Główne ich zalety to małe wymiary, wysoka wydajność i niezawodność.

 

Doskonale sprawdzają się w średnich cukierniach. oraz  pracowniach czekolady. Wprowadzając temperówkę do czekolady stwarzamy nieograniczone możliwości produkcji : pralin, batonów, czekolad, lizaków czekoladowych, ciastek z czekoladą, wszelkich produktów czekoladowych. Temperówka do czekolady T35 w połączeniu z pasem do oblewania tworzy oblewarkę cukierniczą do oblewania czekoladą.

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY 

  • Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.

  • Pojemność zbiornika 50 kg.

  • Dozowanie za pomocą pedału.

  • Automatyczne temperowanie

  • Podgrzewany zbiornik czekolady

  • Pas do oblewania - opcja

  • T-line produkcja czekolad opcja

  • Termostat o wysokiej precyzji.

  • Stół wibracyjny podgrzewany

  • Agregat chłodniczy.

  • Waga 115 kg.

  • Moc 3,5 kW

  • Zasilanie 380 V / 50 Hz

  • Wymiary: 560 (ze stołem 740) x 760x 1350 mm

Temperówka do czekolady T35.jpg

Temperówki do czekolady

Profesjonalna temperówka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do temperowania model T35 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa.

Stworzona do rozgrzewania i temperowania każdego rodzaju czekolady.

Umożliwia utrzymanie czekolady w stanie płynnym o żądanej temperaturze przez nieograniczony okres czasu. Czujniki elektroniczne kontrolujące temperaturę ogrzewania i temperowania czekolady, połączone z systemem zabezpieczeń i wyświetlaczami informującymi operatora o aktualnej temperaturze pracy 

Oblewanie czekoladą

Pomati : system do oblewania czekoladą

  • Krycie kurtyną ( oblewanie ) górne,  boczne i dolne czekoladą

  • Zintegrowany z temperówką do czekolady T35

  • Regulowana prędkość przenośnika od 0 do 2m/s

  • Szerokość przenośnika 320 mm

  • System sterowania Start i Stop ułatwiający organizację pracy

  • Regulowany nadmuch  do zgarniania nadmiaru czekolady, efekt fali

  • Aplikacja do kurtynowego krycia wyrobów

  • Prosta konstrukcja łatwa do  mycia

  • Małe ( kompaktowe ) wymiary, duże wydajności

  • Składany model

Oblewanie czekoladą.JPG
Oblewanie czekoladą
press to zoom
Oblewanie czekoladą
press to zoom
oblewarka do czekolady
press to zoom
Śliwka w czekoladzie
press to zoom
Oblewanie czekoladą
press to zoom
Oblewanie czekoladą
press to zoom
1/1