
Temperówki do czekolady
Produkcja wyrobów czekoladowych w cukierni

Wyroby czekoladowe
Automatyczne temperowanie czekolady
Temperówka do czekolady
-
Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.
-
Pojemność zbiornika 24 kg.
-
Automatyczne temperowanie czekolady
-
Dozowanie za pomocą pedału.
-
Podgrzewany zbiornik czekolady
-
System zabezpieczeń mieszadła
-
Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia
-
Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji
-
Zasilanie 3x400 V 50 Hz, Moc 2,2 kW
-
Wymiary 560x760x1330h cm
-
Waga: kg 110
-
Wydajność 80 kg/h.
Wyroby czekoladowe
Automatyzacja produkcji, powtarzalna jakość
Połączyliśmy tradycję włoskich cukierników z nowoczesną technologią.
Temperówki do czekolady Pomati są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów.
Model na kółkach, wszechstronnie stosowany w cukierniach. Łatwa w obsłudze, maszyna do temperowania, model T20 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa.
Stworzona do rozgrzewania i temperowania każdego rodzaju czekolady





Temperówka do czekolady model T20
MODEL
NA KÓŁKACH
POJEMNOŚĆ ZBIORNIKA 24 KG
WAGA
110 KG
WYDAJNOŚC
80 KG/H.

Temperówki do czekolady
Produkcja pralin, batonów
Temperówki do czekolady automatyczne temperowanie czekolady.
Pojemność zbiornika od 5 - 50 kg.
Dozowanie za pomocą pedału, lub automatyczne. Podgrzewany zbiornik czekolady. System zabezpieczeń mieszadła. Podgrzewany stół wibracyjny
Automatyczna produkcja wyrobów czekoladowych, linie produkcyjne
