
Temperówki do
czekolady
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Produkcja pralin, czekolad,
batonów. Oblewanie czekoladą
POLECAMY
Temperówka
do czekolady
Model T20. Pojemność zbiornika 24 kg. W zestawie stół wibracyjny.
Opcjonalnie pas do oblewania.
Wydajność do 80 kg/h.

Temperówki
do czekolady


Od Projektu do Realizacji

OFERTA
Temperówki do czekolady model T20
Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.
Pojemność zbiornika 24 kg.
Automatyczne temperowanie czekolady
Dozowanie za pomocą pedału.
Podgrzewany zbiornik czekolady
System zabezpieczeń mieszadła
Stół wibracyjny
Wydajność 80 kg/h.
Temperówki do czekolady model T20
Temperówka do czekolady połączona z pasem do oblewania tworzy uniwersalną oblewarkę do czekolady.
Temperówka model T20 to nowoczesne wydajne urządzenie.
Oblewanie czekoladą od góry - kurtyna, podlewanie od dołu i łącznie



Czekolada w cukiernini
Urządzenia Pomati są od ponad 50 lat
Używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale
sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą, produkcji pralin i czekolad.
Temperówka T20 wydajny model z możliwością wyposażenia w pas do oblewania czekoladą i w przystawkę T-line do produkcji czekolad. Wydajność 80 kg czekolady na godzinę.
Nasza oferta
Temperówki do
Czekolady T20
Temperówki do czekolady. Połączyliśmy doświadczenie cukierników z nowoczesną technologią. W naszym asortymencie znajdują się: różne modele i wersje temperówek do czekolady, oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin i nadziewanych czekolad. Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.
Temperówki do czekolady T20 mogą być wyposażone w pas do oblewania czekoladą wszelkich wyrobów cukierniczych i owoców np. śliwki, wiśnie. Całość zajmuje mało miejsca, a dodatkowo temperówka jest mobilna.
Temperówki do czekolady
Pas do oblewania
Temperówka do czekolady T20