top of page
oblewanie-czekolada

Temperówki do czekolady

Produkcja wyrobów czekoladowych w cukierni

Temperówka do czekolady T20

Pojemność zbiornika 24kg

oblewanie-czekolada

Wyroby czekoladowe

Automatyczne temperowanie czekolady

Temperówka do czekolady

  • Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.

  • Pojemność zbiornika 24 kg.

  • Automatyczne temperowanie czekolady

  • Dozowanie za pomocą pedału.

  • Podgrzewany zbiornik czekolady

  • System zabezpieczeń mieszadła

  • Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia

  • Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji 

  • Zasilanie 3x400 V 50 Hz, Moc 2,2 kW

  • Wymiary 560x760x1330h cm

  • Waga: kg 110

  • Wydajność 80 kg/h.

Wyroby czekoladowe

Automatyzacja produkcji, powtarzalna jakość

Połączyliśmy tradycję włoskich cukierników z nowoczesną technologią. 

Temperówki do czekolady  Pomati  są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów.

Model na kółkach, wszechstronnie stosowany w cukierniach. Łatwa w obsłudze, maszyna do temperowania, model T20 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa.

Stworzona do rozgrzewania i temperowania każdego rodzaju czekolady

temperowka-do-czekolady

Temperówka do czekolady model T20

MODEL
NA KÓŁKACH

POJEMNOŚĆ ZBIORNIKA 24 KG

WAGA
110 KG

WYDAJNOŚC
80 KG/H.

oblewarka-do-czekolady

Temperówki do czekolady

Produkcja pralin, batonów

Temperówki do czekolady  automatyczne temperowanie czekolady.

Pojemność zbiornika od 5 - 50 kg.

Dozowanie za pomocą pedału, lub automatyczne. Podgrzewany zbiornik czekolady. System zabezpieczeń mieszadła. Podgrzewany stół wibracyjny

Automatyczna produkcja wyrobów czekoladowych, linie produkcyjne

produkcja-czekolad-czekoladek
bottom of page