top of page
Temperowka-do-czekolady-oblewanie

Temperówki do
czekolady

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Produkcja pralin, czekolad, 

batonów. Oblewanie czekoladą

POLECAMY

Temperówka

do czekolady

Model T10. Pojemność zbiornika 13 kg. W zestawie stół wibracyjny.

Opcjonalnie pas do oblewania

Temperowka-do-czekolady

Pracownia
czekolady

Temperowki-do-czekolady
cukiernia-czekolada

 Od Projektu   do Realizacji 

Temperowki-do-czekolady

OFERTA

Temperówki do czekolady model T10

Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.

Pojemność zbiornika 13 kg.

Automatyczne temperowanie czekolady

Dozowanie za pomocą pedału.

Podgrzewany zbiornik czekolady

System zabezpieczeń mieszadła

Stół wibracyjny

Wydajność 50 kg/h.

Temperówki do czekolady model T10

Temperówka do czekolady połączona z pasem do oblewania tworzy uniwersalną oblewarkę do czekolady.

Temperówka model T10  to nowoczesne wydajne urządzenie.

Oblewanie czekoladą od góry - kurtyna, podlewanie od dołu i łącznie

oblewanie-czekolada-ciastka
temperowka-do-czekolady
oblewanie-czekolada
charakterystyka

Nasza oferta

Temperówki do 
Czekolady T10

Temperówki do czekolady.  Połączyliśmy doświadczenie cukierników z nowoczesną technologią. W naszym asortymencie znajdują się: różne modele i wersje temperówek do czekolady,

oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin

i nadziewanych czekolad. Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.

Oferujemy rozwiązania dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw. Dozowniki typu One Shot, linie od automatycznej produkcji czekolad, linie do oblewania czekoladą i polewą czekoladopodobną.

Model
temperowka-do-czekolady
temperowka-do-czekolady

Temperówka do czekolady T10

press to zoom
pas-do-oblewania-czekolada
pas-do-oblewania-czekolada

Składany pas do oblewania

press to zoom
Temperowka-do-czekolady
Temperowka-do-czekolady

Oblewanie czekoladą

press to zoom
bottom of page