
Temperówki do
czekolady
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Produkcja pralin, czekolad,
batonów. Oblewanie czekoladą
POLECAMY
Temperówka
do czekolady
Model T10. Pojemność zbiornika 13 kg. W zestawie stół wibracyjny.
Opcjonalnie pas do oblewania

Pracownia
czekolady


Od Projektu do Realizacji

OFERTA
Temperówki do czekolady model T10
Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.
Pojemność zbiornika 13 kg.
Automatyczne temperowanie czekolady
Dozowanie za pomocą pedału.
Podgrzewany zbiornik czekolady
System zabezpieczeń mieszadła
Stół wibracyjny
Wydajność 50 kg/h.
Temperówki do czekolady model T10
Temperówka do czekolady połączona z pasem do oblewania tworzy uniwersalną oblewarkę do czekolady.
Temperówka model T10 to nowoczesne wydajne urządzenie.
Oblewanie czekoladą od góry - kurtyna, podlewanie od dołu i łącznie



Nasza oferta
Temperówki do
Czekolady T10
Temperówki do czekolady. Połączyliśmy doświadczenie cukierników z nowoczesną technologią. W naszym asortymencie znajdują się: różne modele i wersje temperówek do czekolady,
oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin
i nadziewanych czekolad. Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.
Oferujemy rozwiązania dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw. Dozowniki typu One Shot, linie od automatycznej produkcji czekolad, linie do oblewania czekoladą i polewą czekoladopodobną.
Temperówka do czekolady T10
Składany pas do oblewania
Oblewanie czekoladą