POMATI
TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY
TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY
PRALINY
Oblewarki do czekolady
Linie do produkcji wyrobów czekoladowych, produkcja czekolad i batonów
TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY
OBLEWANIE CZEKOLADĄ
Temperówki do czekolady
-
Wykonane ze stali nierdzewnej w gat. 304.
-
Pojemność zbiornika od 9 kg do 50 kg
-
Podgrzewany stół wibracyjny
-
Programowane dozowanie lub manualne za pomocą pedału.
-
Podgrzewany zbiornik czekolady
-
Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa.
-
Demontowana spirala Archimedesa umożliwiająca łatwe czyszczenie urządzenia.
-
Opcjonalnie system do oblewania czekoladą
-
Akcesoria do dekoracji
-
Moc od 1,2 kW do 3,5 kW
-
zasilanie 400 V / 50 Hz
System do oblewania wyrobów składa się z :
-
Przenośnik siatkowy o szerokości od 180 mm do 320 mm
-
Głowicy do tworzenia kurtyny
-
Głowica do tworzenia wzorów - opcja
-
Systemy nadmuchu do tworzenia fal i zgarniania nadmiaru czekolady
-
Lampy grzewczej
-
Tunelu chłodniczego Pomati
-
Wydajność do 170 kg czekolady na godzinę