50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Temperówki do czekolady

Temperówki do czekolady firmy POMATI to profesjonalne urządzenia do szybkiego temperowania i oblewania czekoladą. 

Wyposażone w innowacyjne funkcje pozwalają skutecznie i w krótkim czasie temperować każdą czekoladę. 

Doskonale sprawdzają się w każdej cukierni i zakładzie produkcyjnym

Temperówki do czekolady

  • Wykonana ze stali nierdzewnej  w gat. 304.

  • Pojemność zbiornika od 9 kg do 50 kg

  • Podgrzewany stół wibracyjny

  • Programowane dozowanie lub manualne za pomocą pedału.

  • Podgrzewany zbiornik czekolady

  • Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa.

  • Demontowana spirala Archimedesa umożliwiająca łatwe czyszczenie urządzenia.

  • Akcesoria do dekoracji

  • Moc od 1,2 kW do 3,5 kW

  • zasilanie 400 V / 50 Hz

Temperówka do czekolady

Temperówka do czekolady T8

Profesjonalne urządzenie do temperowania czekolady wyposażone we wszystkie funkcje pozwalające w krótkim czasie temperować czekoladę. Pojemność zbiornika 9 kg

Temperówka do czekolady T20.jpg

Temperówka do czekolady T20

Profesjonalne urządzenie do temperowania czekolady, wyposażone we wszystkie funkcje pozwalające w krótkim czasie temperować czekoladę. Pojemność zbiornika 24 kg

Temperówka do czekolady T10

Cukiernicze urządzenie do temperowania czekolady, wyposażone we wszystkie funkcje pozwalające w krótkim czasie temperować czekoladę. Pojemność zbiornika 13 kg

Temperówka do czekolady T35

Temperówka do czekolady T35

Urządzenie cukiernicze do temperowania czekolady, wyposażone we wszystkie funkcje pozwalające w krótkim czasie temperować czekoladę. Pojemność zbiornika 50 kg

Oblewanie czekoladą

Produkcja pralin

Pomati połączyła temperówki do czekolady T8, T10, T20, T35 z systemem do oblewania kurtyną czekoladową wyrobów takich jak, batony, ptasie mleczko, śliwki, owoce, ciastka, ciasta...itp.

System do oblewania czekoladą składa się z  :

  1. Przenośnik siatkowy o szerokości od 180 mm do 320 mm

  2. Głowicy do tworzenia kurtyny 

  3. Systemy nadmuchu do tworzenia fal i zgarniania nadmiaru czekolady

  4. Lampy grzewczej - opcjonalnie

  5. Przenośnik odbiorczy- opcjonalnie

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska