POMATI

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

PRALINY

Oblewarki do czekolady

Linie do produkcji wyrobów czekoladowych, produkcja czekolad i batonów

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Chocolate Truffle Bliska

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T8

Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady o pojemności zbiornika 9 kg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T20

Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady o pojemności zbiornika 24 kg

Temperówka do czekolady T20.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T10

Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady o pojemności zbiornika 13 kg

Temperówka do czekolady T20

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T35

Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady o pojemności zbiornika 50 kg

temperówka do czekolady T35.png

OBLEWANIE CZEKOLADĄ

Temperówki do czekolady

  • Wykonane ze stali nierdzewnej  w gat. 304.

  • Pojemność zbiornika od 9 kg do 50 kg

  • Podgrzewany stół wibracyjny

  • Programowane dozowanie lub manualne za pomocą pedału.

  • Podgrzewany zbiornik czekolady

  • Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa.

  • Demontowana spirala Archimedesa umożliwiająca łatwe czyszczenie urządzenia.

  • Opcjonalnie system do oblewania czekoladą

  • Akcesoria do dekoracji

  • Moc od 1,2 kW do 3,5 kW

  • zasilanie 400 V / 50 Hz

System do oblewania wyrobów składa się z  :

  1. Przenośnik siatkowy o szerokości od 180 mm do 320 mm

  2. Głowicy do tworzenia kurtyny 

  3. Głowica do tworzenia wzorów - opcja

  4. Systemy nadmuchu do tworzenia fal i zgarniania nadmiaru czekolady

  5. Lampy grzewczej 

  6. Tunelu chłodniczego Pomati

  7. Wydajność do 170 kg czekolady na godzinę

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

        © 2030 BMC Polska

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl