
Temperówki do czekolady
Produkcja wyrobów czekoladowych w cukierni
Wyroby czekoladowe
Automatyzacja produkcji, powtarzalna jakość
Połączyliśmy tradycję włoskich cukierników z nowoczesną technologią.
Temperówki do czekolady Pomati są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów.
Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą. Urządzenia są wyposażone w stół wibracyjny.
Wyprodukujesz ręcznie lub automatycznie: praliny, czekolady, śliwki w czekoladzie i inne produkty cukiernicze. Oblejesz czekoladą, ciasta, pierniki, torty, babki i wiele innych produktów.

Produkcja wyrobów czekoladowych







Temperówki do czekolady
Automatyzacja pracy, wysoka wydajność.
Wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.
Pojemność zbiornika od 5 - 50 kg.
Automatyczne temperowanie czekolady
Dozowanie za pomocą pedału, lub automatyczne. Podgrzewany zbiornik czekolady. System zabezpieczeń mieszadła. Podgrzewany stół wibracyjny
Automatyczna produkcja czekolad
modele T20 i T35
