top of page
temperowki-do-czekolad

Temperówki do czekolady

Produkcja wyrobów czekoladowych w cukierni

Produkcja czekolad, pralin, batonów, oblewanie czekoladą

Wyroby czekoladowe

Automatyzacja produkcji, powtarzalna jakość

Połączyliśmy tradycję włoskich cukierników z nowoczesną technologią. 

Temperówki do czekolady  Pomati  są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów.

Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą.  Urządzenia są wyposażone w stół wibracyjny. 

Wyprodukujesz ręcznie lub automatycznie: praliny, czekolady, śliwki w czekoladzie i inne produkty cukiernicze. Oblejesz czekoladą, ciasta, pierniki, torty, babki i wiele innych produktów.

Temperowka-do-czekolady-oblewanie

Produkcja wyrobów czekoladowych

temperowki do czekolady.jpeg

Temperówki do czekolady

Automatyzacja pracy, wysoka wydajność.

Wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.

Pojemność zbiornika od 5 - 50 kg.

Automatyczne temperowanie czekolady

Dozowanie za pomocą pedału, lub automatyczne. Podgrzewany zbiornik czekolady. System zabezpieczeń mieszadła. Podgrzewany stół wibracyjny

Automatyczna produkcja czekolad 

modele T20 i T35

oblewanie-czekolada-ciastka
bottom of page