
Temperówki do czekolady
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Produkcja pralin, czekolad,
batonów. Oblewanie czekoladą
POLECAMY
Oblewarki
do czekolady
Oblewanie czekoladą, polewą czekoladopodobną. Wydajność od 37 do 190 kg / h.

Pracownia
czekolady
Szkolimy i doradzamy.
Wdrażamy technologie od A do Z
Również modernizujemy pracownie
cukiernicze, czekolady i lodów.

Od Projektu do Realizacji

OFERTA
Urządzenia Pomati są od ponad 50 lat
Używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale
sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą. Urządzenia są wyposażone w stół wibracyjny.
Wyprodukujesz ręcznie lub automatycznie: praliny, czekolady, śliwki w czekoladzie i inne produkty cukiernicze.
Oblejesz czekoladą, ciasta, pierniki, torty, babki i wiele innych produktów.

Temperówki do czekolady
Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.
Pojemność zbiornika od 5 - 50 kg.
Automatyczne temperowanie czekolady
Dozowanie za pomocą pedału.
Podgrzewany zbiornik czekolady
System zabezpieczeń mieszadła
Automatyczna produkcja czekolad
modele T20 i T35


Oblewanie czekoladą
Wyposażając temperówkę do czekolady w pas do oblewania, tworzymy uniwersalne oblewarki. System można rozbudować o tunel lub szafę chłodniczą
Nasza oferta
Praliny i Czekolada
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis
i opiekę również pogwarancyjną
W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy temperówki do czekolady, oblewarki, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki
Temperówka do czekolady T5
Temperówka do czekolady T8
Temperówka do czekolady T10
Temperówka do czekolady T20
Temperówka do czekolady T35
Oblewanie czekoladą