top of page
Temperowki-do czekolady.jpg

Temperówki do czekolady

Produkcja wyrobów czekoladowych w cukierni

Produkcja wyrobów czekoladowych

Czekolada i praliny

Temperowka-do-czekolady

Nasza oferta

Temperówki do czekolady  Pomati  są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów.

Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą.  Urządzenia są wyposażone w stół wibracyjny. 

 

Wyprodukujesz ręcznie lub automatycznie: praliny, czekolady, śliwki w czekoladzie i inne produkty cukiernicze.

Oblejesz czekoladą, ciasta, pierniki, torty, babki i wiele innych produktów.

Temperówki do czekolady

Wdrażamy technologię od A do Z

oblewanie-czekolada-ciastka

Temperówki do czekolady

Wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304.

Pojemność zbiornika od 5 - 50 kg.

Automatyczne temperowanie czekolady

Dozowanie za pomocą pedału, lub automatyczne. Podgrzewany zbiornik czekolady. System zabezpieczeń mieszadła. Podgrzewany stół wibracyjny

Automatyczna produkcja czekolad 

modele T20 i T35

produkcja-pralin-dozowniki

POLECAMY

Oferujemy automatyczną linię do oblewania czekoladą produktów cukierniczych. Wyposażając temperówkę w pas do oblewania, otrzymujemy wydajną oblewarkę do czekolady.

Oblewanie czekoladą.JPG
bottom of page