POLECAMY
Oblewarki
do czekolady
Oblewanie czekoladą, polewą czekoladopodobną. Wydajność od 37 do 190 kg / h.

Nasza oferta
Od Projektu do Realizacji
Produkcja Pralin
i Czekolad

Temperówki do czekolady
Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304.
Pojemność zbiornika od 5 - 50 kg.
Automatyczne temperowanie czekolady
Dozowanie za pomocą pedału.
Podgrzewany zbiornik czekolady
System zabezpieczeń mieszadła
Automatyczna produkcja czekolad T20 i T35

Czekolada w cukierni
Urządzenia Pomati są od ponad 50 lat
Używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów.
Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale
sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą. Temperówki są
wyposażone w stół wibracyjny.
Wyprodukujesz ręcznie lub automatycznie: praliny, czekolady,
śliwki w czekoladzie i inne produkty cukiernicze. Oblejesz czekoladą, ciasta, pierniki, torty, babki i wiele innych produktów cukierniczych.

Powtarzalna produkcja
w pracowni czekolady
Nasza oferta
Produkcja pralin
i czekolad
Temperówki do czekolady Pomati sa na rynkach całego świata od ponad 50 lat. Połączyliśmy doświadczenie cukierników z nowoczesną technologią. W naszym asortymencie znajdują się: różne modele i wersje temperówek do czekolady, oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin i nadziewanych czekolad. Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.
Oferujemy rozwiązania dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw. Dozowniki typu One Shot, linie od automatycznej produkcji czekolad, linie do oblewania czekoladą i polewą czekoladopodobną.

Produkcja pralin
i czekolad
Temperówka do czekolady T5
Temperówka do czekolady T8
Temperówka do czekolady T10
Temperówka do czekolady T20
Temperówka do czekolady T35
Oblewanie czekoladą