cukiernia - lodziarnia

POMATI - TELME - PACKINT - ROLLERMAC - NUOVA SIMONELLI - BMC

TELME

urządzenia wielofunkcyjne

Produkcja cukiernicza

Practica produkcja lodów

Frezery do lodów. Produkcja lodów rzemieślniczych, sorbetów, granitów, mrożonych jogurtów.

PRODUKCJA LODÓW

Evopasto.jpg

Pasteryzator do lodów Telme.

Evopasto pojemność zbiornika od 30 do120 litrów

EVOPASTO

Ribot.jpg

Ribot wielofunkcyjne urządzenie w cukierni, piekarni i gastronomii

Pojemność zbiornika od 10 do 60 L

RIBOT TELME

Ecogel telme

Frezer do lodów z pionowym cylindrem, Wydajność od 30 do 1

60 l na godzinę.

ECOGEL

Ecomix Telme.jpg

Termocrema Telme pojemność zbiornika 30 i 60 litrów

Cremagel

PRODUKCJA KREMÓW

Beta_do_bitej_śmietany.jpg

Automaty do produkcji bitej śmietany dla profesjonalnych zakładów cukierniczych

BETA

Pastogel.jpg

Frezer+Pasteryzator do produkcji lodów. Kompaktowe wymiary, małe laboratoria, cukiernie

PASTOGEL

Combigel.jpg

Combigel to 2 cylindry. Pasteryzator i frezer w jednym.

COMBIGEL

Frezery do lodów.jpg

Frezery do produkcji lodów tradycyjnych, rzemieślniczych, sorbetów i innych

FREZERY DO LODÓW

TELME

urządzenia wielofunkcyjne

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.

Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl

        © 2030 BMC Polska