NASZA OFERTA

cukiernia - lodziarnia

TELME

urządzenia wielofunkcyjne

Produkcja cukiernicza

Practica produkcja lodów

Frezery do lodów. Produkcja lodów rzemieślniczych, sorbetów, granitów, mrożonych jogurtów.

PRODUKCJA LODÓW

Profigel.jpg

Frezery z poziomym cylindrem. Wydajność od 70 do 100 L na godzinę.

FREZERY PROFIGEL

Frezery do lodów.jpg

Frezery z poziomym cylindrem. Wydajność od 50 do 70 L na godzinę. Programowalne napowietrzenie 40%

FREZERY EXTRAGEL

Evopasto.jpg

Pasteryzatory do mieszanek lodowych . Wydajność od 30 do 120 l na cykl.

PASTERYZATORY EVOPASTO

Pastogel.jpg

Pasteryzator i frezer w jednym. Pastogel o pojemności od 4 do 8 L zbiornika. Produkcja cukiernicza i lodowa. Programowalny 14 porgramów.

WIELOFUNKCYJNE PASTOGEL

Ribot.jpg

Ribot wielofunkcyjne urządzenie w cukierni, lodziarni i gastronomii

Pojemność zbiornika od 10 do 60 L.

Całkowice programowalny - Receptury

RIBOT TELME

Ecogel telme

Frezer do lodów z pionowym cylindrem. Wydajność w zależności od wersji od 30 do 160 l na godzinę.

FREZERY ECOGEL

Ribot.jpg

Ribot wielofunkcyjne urządzenie w cukierni, lodziarni i gastronomii

Pojemność zbiornika 30 L.

Całkowice programowalny - Receptury

RIBOT TELME 30 

Evopasto.jpg

Pasteryzatory do mieszanek lodowych . Wydajność od 30 do 180 l na cykl.

programowanie + włąsne programy

PASTERYZATORY

ECOMIX

Combigel.jpg

Pasteryzator i frezer w jednym. Dwa zbiorniki  o pojemności od 3 do 8 L zbiornika. Produkcja cukiernicza i lodowa. 

WIELOFUNKCYJNE COMBIGEL

Ecomix Telme.jpg

Termocrema Telme pojemność zbiornika 30 i 60 litrów. Cremagel od 5 do 20 L do kremow i lodów.

PRODUKCJA KREMÓW

Practica

Frezer do lodów z pionowym cylindrem. Wydajność od 50 do 70 l na godzinę.

FREZERY PRACITCA

Ribot.jpg

Ribot wielofunkcyjne urządzenie w cukierni, lodziarni i gastronomii

Pojemność zbiornika 60 L.

Całkowice programowalny - Receptury

RIBOT TELME 60 

Cremagel.jpg

Pasteryzator i frezer w jednym. Cremagel o pojemności od 5 do 20 L zbiornika. Produkcja cukiernicza i lodowa

WIELOFUNKCYJNE CREMAGEL

Beta_do_bitej_śmietany.jpg

Automaty do produkcji bitej śmietany dla profesjonalnych zakładów cukierniczych

BETA - CONTINUA

TELME

urządzenia wielofunkcyjne

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.

Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

        © 2030 BMC Polska

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl