
Szkoła czekolady
OPEN
POLECAMY
Oblewanie
czekoladą
Oferujemy automatyczne
linie do oblewania czekoladą
lub polewą czekoladopodobną
Wydajność do 190 kg /h

Od Projektu
do Realizacji
Szkolimy i doradzamy.
Wdrażamy technologie od A do Z
Również modernizujemy pracownie
cukiernicze, czekolady i lodów.

Szkoła czekolady
Pomati od wielu lat prowadzi szkołę czekolady OPEN cukiernicy i mistrzowie czekolady prowadzą praktyczne warsztaty szkoleniowe.
Produkcja wysokiej jakości pralin i innych wyrobów cukierniczych wymaga wyspecjalizowanego sprzętu i urządzeń, gwarantujących powtarzalność produkcji.


Nasza oferta

Od Projektu
do Realizacji
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis
i opiekę również pogwarancyjną
Temperówki do czekolady Pomati sa na rynkach całego świata od ponad 50 lat. Połączyliśmy doświadczenie cukierników z nowoczesną technologią. W naszym asortymencie znajdują się: różne modele i wersje temperówek do czekolady, oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin i nadziewanych czekolad. Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.
Oferujemy rozwiązania dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw. Dozowniki typu One Shot, linie od automatycznej produkcji czekolad, linie do oblewania czekoladą i polewą czekoladopodobną.