top of page
cukiernia-czekolada

Szkoła czekolady
OPEN    

POLECAMY

Oblewanie

czekoladą

Oferujemy automatyczne

linie do oblewania czekoladą

lub polewą czekoladopodobną

Wydajność do 190 kg /h

łamane Chocolate

Od Projektu
do Realizacji

Szkolimy i doradzamy. 

Wdrażamy technologie od A do Z

Również modernizujemy pracownie

cukiernicze, czekolady i lodów.

mistrzowie-czekolady
Przegląd

Szkoła czekolady

Pomati od wielu lat prowadzi szkołę czekolady OPEN cukiernicy i mistrzowie czekolady prowadzą praktyczne warsztaty szkoleniowe.

 

Produkcja wysokiej jakości pralin i innych wyrobów cukierniczych wymaga wyspecjalizowanego sprzętu i urządzeń, gwarantujących powtarzalność produkcji.

monoporcje
produkcja-czekolad

Nasza oferta

Urządzenia
czekoladowe-trufle-praliny

Od Projektu
do Realizacji

Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.

Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis

i opiekę również pogwarancyjną

Temperówki do czekolady Pomati sa na rynkach całego świata od ponad 50 lat. Połączyliśmy doświadczenie cukierników z nowoczesną technologią. W naszym asortymencie znajdują się: różne modele i wersje temperówek do czekolady, oblewarki, drażetkarki, linie do produkcji pralin i nadziewanych czekolad.  Oferujemy urządzenia dla cukierni i zakładów produkcji cukierniczej.

Oferujemy rozwiązania dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw. Dozowniki typu One Shot, linie od automatycznej produkcji czekolad, linie do oblewania czekoladą i polewą czekoladopodobną.

bottom of page