Telme wyroby Ribot.jpg

OD PROJEKTU DO REALIZACJI

LODZIARNIA

TELME

PRODUKCJA LODÓW RZEMIEŚLNICZYCH

Mrożone Popsicles

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów

RIBOT TELME

Ribot.jpg

URZĄDZENIA  COMBI

Ribot.jpg

FREZERY DO LODÓW

Practica

GELSHOW 

GELSHOW 2X3-retro

PASTERYZATORY DO  LODÓW

Ecomix Telme.jpg

URZĄDZENIA CHŁODZNICZE

Szafa_chłodnicza_sagi_next.jpg

PRODUKCJA LODÓW

Jesteśmy wiodącym przedstawicielm firmy Telme producenta maszyn i urządzeń do produkcji lodów i wyrobów cukierniczych.

Frezery do produkcji lodów tradycyjnych, rzemieślniczych, sorbetów i innych. Sterowanie automatyczne lub manualne, elektromechaniczna kontrola. Urządzenia wyposażone są w transparentną pokrywę ułatwiającą przeprowadzanie kolejnych kroków mieszania i chłodzenia.

Automat daje możliwość przygotowania lodów z naturalnych, świeżych składników i gwarantuje uzyskanie produktów o pożądanej teksturze i konsystencji.

Pasteryzatory do lodów produkcji TELME to urządzeniA wysokiej jakości. Posiadają bezpieczny dla produktów spożywczych pośredni system grzania z użyciem ciekłego czynnika grzewczego.

Ponadto urządzenia posiadają przeźroczystą pokrywę wykonaną z poliwęglanu umożliwiającą wgląd w proces pasteryzacji oraz dodawanie surowców w dowolnym momencie cyklu.

Odbiorcami naszych produktów są małe i duże lodziarnie, restauracje, kawiarnie oraz wszystkie miejsca, gdzie przygotowuje się lody. Asortyment BMC Polska spełnia wszytskie normy jakościowe i bezpieczeństwa pracy, a oferowane przez nas urządzenia są łatwe w obsłudze, oraz utrzymaniu w czystości. Każdego dnia ułatwiają pracę w lokalach gastronomicznych, cukierniach, lodziarniach, hotelach. Umożliwiają wytwarzanie lodów rzemieślniczych, tradycyjnych, gałkowych.

Frezer+Pasteryzator  to urządzenie przeznaczone dla cukierni, lodziarni oraz profesjonalnej gastronomii. Maszyna posiada wbudowany cylinder pasteryzatora z bezpośrednim spustem do niezależnie sterowanego poziomego cylindra frezującego. Nasze maszyny do produkcji lodów usprawniają proces przygotowania deseru, podnoszą walory smakowe oraz pozwalają osiągnąć gładką strukturę lodów.

Wybierając maszyny oraz urządzenia do produkcji lodów, trzeba zwrócić uwagę na odpowiednią moc silnika, pojemność, energooszczędność oraz ergonomię maszyny. Decyzja o zakupie produktu powinna być uzależniona od ilości obsługiwanych osób oraz wielkości lokalu.

BMC Polska.JPG

        © 2030 BMC Polska

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl