top of page
Czekolada Desery

Praliny i czekolada

Produkcja wyrobów czekoladowych w cukierni

Produkcja czekolad, pralin, batonów, oblewanie czekoladą

Wyroby czekoladowe

Automatyzacja produkcji, powtarzalna jakość

Połączyliśmy tradycję włoskich cukierników z nowoczesną technologią. Oferujemy najwyższej jakości maszyny do produkcji pralin i nadziewanych czekolad typu One Shot.

Temperówki do czekolady, systemy oblewania

i automatycznej produkcji. Oferujemy gotowe rozwiązania, dostosowane do każdej wielkości produkcji. Wdrażamy technologię, dzielimy się wiedzą. Jesteśmy na każdym etapie z naszymi klientami.

oblewanie-czekolada

Produkcja wyrobów czekoladowych

Szafa-chlodnicza-temperowki-do-czekolady.jpg

Oblewanie czekoladą

Automatyzacja pracy, wysoka wydajność.

Oferujemy automatyczne temperówki do czekolady. Wydajność od 20 do 190 kg na godzinę. Główne zalety to niezawodność, wysoka wydajność trwałość, automatyczna produkcja.

oblewanie-czekolada
bottom of page