
Praliny i
czekolada
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologie.
POLECAMY
TEMPERÓWKI
do czekolady
Od ponad 50 lat na rynkach całego świata. Pojemność
od 5 kg do 50 kg

Szkolimy i Doradzamy
Szkolimy i doradzamy.
Wdrażamy technologie od A do Z
Również modernizujemy pracownie
cukiernicze, czekolady i lodów.

Od Projektu do Realizacji

OFERTA
Temperówki do czekolady
Dozowniki do produkcji pralin
Tunele i komory chłodnicze
Linie do oblewania czekoladą
Linie do produkcji pralin i czekolad
Zbiorniki do topienia czekolady
Młyny kulowe do past i kremów
Automatyczna produkcja czekolad
Bębny drażetkarskie, powlekarki
Oblewarki do czekolady
Pracownia
czekolady

Nasza oferta
Praliny i Czekolada
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis
i opiekę również pogwarancyjną
W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy temperówki do czekolady, oblewarki, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki
Linia do produkcji pralin
Temperówki do czekolady.
Linia do oblewania czekoladą
Linia do produkcji czekolad.
Powlekanie orzechów czekoladą
Dozowniki do produkcji pralin