RIBOT 1000 - Rewolucja w cukierni

November 13, 2017

Ribot 1000 - wielozadaniowe urządzenie

 

Urządzenie  miksuje, gotuje, pasteryzuje, dojrzewa i przechowuje w idealnych warunkach (HACCP), między innymi bazę do  lodów, temperuje czekoladę, przygotowuje przetwory owocowe (dżemy, frużeliny, konfitury) oraz gotowane kremy cukiernicze.

 

Piekarnia i cukiernia
Jest w stanie połączyć lepiej i szybciej różne surowce piekarnicze i cukiernicze. Programowanie i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię.

 

Lody rzemieślnicze
Ribot ma pionowy cylinder frezujący pełen zalet: jest łatwy do napełnienia, wytwarza lody o wyjątkowej konsystencji, zapewnia stałą widoczność produktu oraz możliwość dodawania składników w każdej chwili.

 

Czekolada
Precyzyjnie kontrolowana temperatura pozwala na temperowanie czekolady, zapewniając doskonały i długotrwały połysk.

 

Gastronomia
Ribot zapewnia prozdrowotne, nieinwazyjne gotowanie w stałej, kontrolowanej temperaturze. Podczas procesu gotowania zachowuje walory organoleptyczne żywności i wydobywa pełny bukiet smakowy przygotowywanych produktów.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Wyróżnione posty

Technologia One Shot

December 21, 2017

1/3
Please reload

Ostatnie posty

December 21, 2017

November 14, 2017

September 25, 2017

Please reload

Archiwum
Please reload

Wyszukaj wg tagów
Please reload

Podążaj za nami
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square