One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Rollermac

PRODUKCJA CUKIERNICZA
ROLLERMAC
Rollermac to ponad 30 lat doświadczeń w produkcji maszyn i urządzeń do produckji min. batonów zbożowych, drażetkarek, powlekarek, nugatu. Rollermac to nowoczesne piece do prażenia orzechów, i kotły cukiernicze wysokich temperatur.
Zawsze powtarzalna produkcja
MASZYNY CUKIERNICZE
-
Drażetkarki od 5kg do 200kg
-
Piece do prażenia orzechów
-
Produkcja nugatu
-
Produkcja batonów zbożowych
-
Produkcja galaretek, żelek
-
Pasty i kremy cukiernicze

Maszyny i urządzenia do produkcji cukierniczej, czekolad oraz wyrobów czekoladowych
Drażetkarki
Powlekarki - drażetkarki obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a w szczególności cukiernicza.
Pojemność bębna o 7 kg do 200 kg
Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla Pracownika.
Powlekarki - drażetkarki z bębnem stalowym do obtaczania czekolada i cukrem, oraz drażetkarki z bębnem miedzianym stworzone do produkcji chrupiących pralin, karmelizacji i powlekania solą orzechów prażonych Możliwości produkcyjne : min 1,5 kg na cykl roboczy do 45 kg - karmelizacja

