TELME

RIBOT WIELOFUNKCYJNE URZĄDZENIE

WIELOFUNKCYJNY

RIBOT

T 10/18/30/60 L

Produkcja lodów rzemieślniczych

Urządzenia cukiernicze do produkcji lodów, jogurtów, kremów, ciast, wyrobów  cukierniczych i piekarskich.

Ribot Telme oferta.jpg

RIBOT  10 / 18 / 30 / 60 litrów

Ribot zdjęcia.jpg

RIBOT TELME:   

Prawdziwy król w lodziarni i cukierni

Ribot pozwala na zaprogramowanie pracy w celu zaoszczędzenia czasu i pieniędzy, by błyskawicznie wyprodukować: ciasta, ganaże, wyroby czekoladowe, lody, sorbety, risotto, nadzienia, zupy, buliony mięsne i warzywne, sosy pomidorowe, mięsne i rybne; majonez, sos beszamelowy, polentę, fondue, duszone mięso, klopsiki, gotowane mięsa, bazy, potrawy gotowane na parze, produkty pakowane próżniowo, gotowane  mięso i ryby itd.

Kontrolowana temperatura w zakresie od -15°C do +110°C. zapewnia, że produkt osiągnie optymalne parametry, a cechy urządzenia pozwolą na zwiększenie produkowanej ilości wyrobów i zapewnienie ich powtarzalności. Różne składniki: masło, jajka i cukier łączą się lepiej i szybciej dzięki regulowanym obrotom mieszadła z zakresu 30-500 obrotów na minutę.

Ribot jest w stanie wyprodukować nieskończoną gamę produktów, takich, jak: lody, ciasto, krem cukierniczy,  krem maślany, krem angielski, krem bawarski, konfitury, nadzienia owocowe, sos owocowy, krem orzechowy, musy, bezy, polewy, macarony, panna cotta, zabaglione, bita śmietana, krem brulee, budyń, karmel i mascarpone itd.

RIBOT  10 / 18 / 30 / 60 litrów

Ribot w lodziarni i cukierni

Urządzenia cukiernicze do produkcji lodów i kremów

Ribot  Wielofunkcyjne urządzenie cukiernicze do piekarni, cukierni i lodziarni które łączy lepiej i szybciej produkty, a programowalne i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię. 

Powtarzalność produktów i jakość klasy premium to główne zalety Ribot-a Telme Pojemność zbiornika od 10 do 60 litrów

​Ribot jest w stanie wyprodukować nieskończoną gamę produktów, takich, jak: 

  • ciasto, krem cukierniczy,  krem maślany,

  • nadzienia do pralin, czekoladek, czekolad 

  • krem angielski, krem bawarski,

  • konfitury, nadzienia owocowe, 

  • sos owocowy, krem orzechowy, musy,

  • bezy, polewy, macarony, panna cotta,

  • zabaglione, bita śmietana, krem brulee,

  • budyń, karmel i mascarpone itd.

  • Lody, sorbety...etc

Ribot to min. : powtarzalność produktu, programowanie receptur, oszczędność, nowoczesność, własne receptury, produkty premium, własne kremy, niepowtarzalne lody - napowietrzanie ponad 40%.

Telme lodowo.jpg

RIBOT T

RIBOT TO POWTARZALNA PRODUKCJA JAKOŚCI PREMIUM

        © 2030 BMC Polska

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl

Sigep 2020 wyroby cukiernicze Ribot