WIELOFUNKCYJNY

RIBOT

T 10/18/30/60 L

Produkcja lodów rzemieślniczych

Urządzenia cukiernicze do produkcji lodów, jogurtów, kremów, ciast, wyrobów  cukierniczych i piekarskich.

RIBOT  10 / 18 / 30 / 60 litrów

Ribot.jpg

RIBOT TELME:   

Prawdziwy król w lodziarni i cukierni

Ribot pozwala na zaprogramowanie pracy w celu zaoszczędzenia czasu i pieniędzy, by błyskawicznie wyprodukować: ciasta, ganaże, wyroby czekoladowe, lody, sorbety, risotto, nadzienia, zupy, buliony mięsne i warzywne, sosy pomidorowe, mięsne i rybne; majonez, sos beszamelowy, polentę, fondue, duszone mięso, klopsiki, gotowane mięsa, bazy, potrawy gotowane na parze, produkty pakowane próżniowo, gotowane  mięso i ryby itd.

Kontrolowana temperatura w zakresie od -15°C do +110°C. zapewnia, że produkt osiągnie optymalne parametry, a cechy urządzenia pozwolą na zwiększenie produkowanej ilości wyrobów i zapewnienie ich powtarzalności. Różne składniki: masło, jajka i cukier łączą się lepiej i szybciej dzięki regulowanym obrotom mieszadła z zakresu 30-500 obrotów na minutę.

Ribot jest w stanie wyprodukować nieskończoną gamę produktów, takich, jak: lody, ciasto, krem cukierniczy,  krem maślany, krem angielski, krem bawarski, konfitury, nadzienia owocowe, sos owocowy, krem orzechowy, musy, bezy, polewy, macarony, panna cotta, zabaglione, bita śmietana, krem brulee, budyń, karmel i mascarpone itd.

RIBOT  10 / 18 / 30 / 60 litrów

Ribot w lodziarni i cukierni

Urządzenia cukiernicze do produkcji lodów i kremów

Ribot  Wielofunkcyjne urządzenie cukiernicze do piekarni, cukierni i lodziarni które łączy lepiej i szybciej produkty, a programowalne i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię. 

Powtarzalność produktów i jakość klasy premium to główne zalety Ribot-a Telme Pojemność zbiornika od 10 do 60 litrów

​Ribot jest w stanie wyprodukować nieskończoną gamę produktów, takich, jak: 

  • ciasto, krem cukierniczy,  krem maślany,

  • nadzienia do pralin, czekoladek, czekolad 

  • krem angielski, krem bawarski,

  • konfitury, nadzienia owocowe, 

  • sos owocowy, krem orzechowy, musy,

  • bezy, polewy, macarony, panna cotta,

  • zabaglione, bita śmietana, krem brulee,

  • budyń, karmel i mascarpone itd.

  • Lody, sorbety...etc

Ribot to min. : powtarzalność produktu, programowanie receptur, oszczędność, nowoczesność, własne receptury, produkty premium, własne kremy, niepowtarzalne lody - napowietrzanie ponad 40%.

produkcja lodów.jpg

RIBOT TELME

RIBOT TO POWTARZALNA PRODUKCJA JAKOŚCI PREMIUM

wyroby cukiernicze
wyroby cukiernicze

Sigep 2020

Ribot szkolenie zakopane
Ribot szkolenie zakopane

Ribot 18
Ribot 18

Ribot Telme do uniwersalne urządzenie

wyroby cukiernicze
wyroby cukiernicze

Sigep 2020

1/10