
Ribot w lodziarni i cukierni
Produkcja lodów rzemieślniczych, variegat, past

Produkcja lodów
Ribot 10/18/30/60 litrów
Ribot ma pionowy cylinder frezujący pełen zalet:
Jest łatwy do napełnienia, wytwarza lody o wyjątkowej konsystencji, zapewnia stałą widoczność produktu oraz możliwość dodawania składników w każdej chwili.
Ribot to wiele urządzeń w jednym.
Pasteryzator - pasteryzowanie kremów i past, pasteryzacja mieszanek lodowych.
Dojrzewalnik – dojrzewanie mieszanek lodowych.
Frezer lodowy – zmrażanie płynnej mieszanki lodowej.
Ubijaczka – ubijanie i napowietrzenie mas cukierniczych.
Szatkownica i rozdrabniacz z utrzymywaniem stałej temperatury rozdrabnianego produktu (proces schładzania).
Produkcja lodów rzemieślniczych
Wielofunkcyjny Ribot
Ribot 10/18/30/60 litrów
Multifunkcyjne urządzenia
Ribot 10/18/30/60 – przeznaczonych dla branży cukierniczej, lodziarskiej, gastronomicznej i piekarskiej, a także do pracowni czekolady.
Ribot pozwala na zaprogramowanie pracy w celu zaoszczędzenia czasu, energii i pieniędzy, aby błyskawicznie wyprodukować: lody, sorbety, ciasta, ganasze, wyroby czekoladowe, risotto, nadzienia, majonez, sos beszamelowy, polentę, fondue, duszone mięso, klopsiki, gotowane mięsa, bazy, potrawy gotowane na parze, gotowane mięso i ryby itd.

Produkcja w cukierni i lodziarni



Produkcja
lodów
RIBOT
10/18/30/60 L
