TELME
frezery do produkcji lodów

frezery telme
Produkcja lodów
Urządzenie cukiernicze do produkcji lodów rzemieślniczych, sorbetów
frezery do lodów
Frezer Profigel w lodziarni
Urządzenia cukiernicze do produkcji lodów

Frezery Profigel nowoczesne urządzenia do lodów tradycyjnych firmy TELME
Poziomy cylinder oferuje znaczące korzyści: wysoką wydajność, łatwe napełnianie, szybki wyrzut gotowych lodów. Krótki czas cyklu zamrażania pozwala na produkcję lodów jakości premium.
Wysoka skuteczność schładzania zapewnia identyczny rezultat niezależnie od ilości frezowanej mieszanki.
Dzięki tym cechom frezery TELME od wielu lat spełniają oczekiwania klientów i profesjonalistów. Frezer do lodów Profigel posiada poziomy cylinder frezujący.
Lody są skutecznie mieszane podczas frezowania.
Temperatura podczas cyklu frezowania zapewnia takie same efekty niezależnie od ilości przygotowanych lodów.
Proces ekstrakcji lodów może być przerwany nawet na kilka minut bez zmiany ich konsystencji. Maszyna utrzymuje wewnątrz cylindra wyfrezowane lody w doskonałej kondycji.
Optymalną ekstrakcję uzyskuje się poprzez zmianę kierunku mieszadeł i podwójnym zwiększeniu
ich prędkości.
Profigel to :
-
Wysoka wydajność
-
Intuicyjny interfejs przyjazny dla operatora
-
Napowietrzanie do 40%
-
Szybki wyrzut
-
Atrakcyjna cena
frezery profigel
Frezer Profigel w lodziarni
Urządzenia cukiernicze do produkcji lodów

Frezery Profigel nowoczesne urządzenia do lodów tradycyjnych firmy TELME
Poziomy cylinder oferuje znaczące korzyści: wysoką wydajność, łatwe napełnianie,
szybki wyrzut gotowych lodów.
Krótki czas cyklu zamrażania pozwala na produkcję lodów jakości premium.
Wysoka skuteczność schładzania zapewnia identyczny rezultat niezależnie od
ilości frezowanej mieszanki.
Dzięki tym cechom frezery TELME od wielu lat spełniają oczekiwania klientów i profesjonalistów.
Frezer do lodów Profigel posiada poziomy cylinder frezujący.
Lody są skutecznie mieszane podczas frezowania.
Temperatura podczas cyklu frezowania zapewnia takie same efekty niezależnie od ilości przygotowanych lodów.