Packint logo.png

PRODUKCJA CZEKOLADY

  • Produkcja czekolady od 10kg do 1200 kg/godzinę
  • Młyny kulowe
  • Konsze 
  • Zbiorniki od 150 litrów
  • Prasa do masła kakaowego
Packint_Konsza_z_młynem_kulowym.JPG

BEAN TO BAR

PRODUKCJA CZEKOLADY

Produkcja czekolady od miazgi do gotowej czekolady

Linie do produkcji czekolady od 10 kg do 1200 kg/h

Produkcja czekolady

SOTU 100 KG

PRODUKCJA CZEKOLADY

Packint oferuje kompletne linie od wydajności rzemieślniczej po linie przemysłowe

Produkcja własnej czekolady to kontrola wszystkich procesów  produkcji zaczynając od doboru ziaren kakaowca. Niepowtarzalny smak, doskonała jakość, możliwość wzbogacania produkcji własnymi komponentami.

Produkcja  rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca, poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowych, pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na pakowaniu

produkcja czekolady

Linie do produkcji czekolady i mas czekoladowych SOTU :

SOTU10 – 10 kg/h                      SOTU300 – 300 kg/h

SOTU50 – 50 kg/h                      SOTU600 – 600 kg/h

SOTU100 – 100 kg/h                  SOTU1000 – 1000 kg/h

SOTU180 – 180 kg/h                  SOTU1200 – 1200 kg/h

produkcja czekolady
produkcja czekolady
produkcja czekolady

SOTU10 – 10 kg/h                                                           SOTU50 – 50 kg/h                                                 SOTU100 – 100 kg/h