One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.


PRODUKCJA CZEKOLADY
-
Produkcja czekolady od 10kg do 1200 kg/godzinę
-
Młyny kulowe
-
Konsze
-
Zbiorniki od 150 litrów
-
Prasa do masła kakaowego

BEAN TO BAR
PRODUKCJA CZEKOLADY
Produkcja czekolady od miazgi do gotowej czekolady
Linie do produkcji czekolady od 10 kg do 1200 kg/h

SOTU 100 KG
PRODUKCJA CZEKOLADY
Packint oferuje kompletne linie od wydajności rzemieślniczej po linie przemysłowe
Produkcja własnej czekolady to kontrola wszystkich procesów produkcji zaczynając od doboru ziaren kakaowca. Niepowtarzalny smak, doskonała jakość, możliwość wzbogacania produkcji własnymi komponentami.
Produkcja rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca, poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowych, pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na pakowaniu

Linie do produkcji czekolady i mas czekoladowych SOTU :
SOTU10 – 10 kg/h SOTU300 – 300 kg/h
SOTU50 – 50 kg/h SOTU600 – 600 kg/h
SOTU100 – 100 kg/h SOTU1000 – 1000 kg/h
SOTU180 – 180 kg/h SOTU1200 – 1200 kg/h



SOTU10 – 10 kg/h SOTU50 – 50 kg/h SOTU100 – 100 kg/h





