Logo pomati.png

DOZOWANIE GALARETEK

  • Dozowniki typu One Shot
  • Produkcja i wylewanie galaretek
  • Ribot, Termocrema  - produkcja
  • Dozowniki modele "Zero", "5", "10"
  • Wydajności od 30kg do 140 kg na godzinę.

DOZOWANIE GALARETEK

GALARETKI

Produkcja nadziewanych żelek, galaretek  w technologii One Shot

Linie do produkcji pralin, nadziewanych czekolad, wyrobów cukierniczych - żelki, galaretki

Dozownik do pralin.jpg

Rewolucja w produkcji

ŻELEK

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych i więcej.

Oferujemy dozowniki do produkcji żelek, galaretek.

Łącząc automaty typu dozownik z tunelem chłodniczym otrzymujemy linię produkcyjną automatyzująca pracę w zakładzie.

Nasze urządzenia są obecne od ponad 50 lat w ponad 70 krajach na całym świecie. 

Linie do produkcji żelek o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę

 

Dozowniki One Shot

Produkcja

ŻELEK

Automatyczna produkcja wyrobów cukierniczych z wykorzystaniem dozowników Pomati to :

  • Żelki

  • Galaretki

  • Praliny

  • Nadziewane czekolady

  • Makaroniki

  • Batony

  • Pełne czekolady jedno i dwukolorowe

 

Obsługa automatyczna, jednoosobowa. ​

Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni. 

Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

 
Linia do produkcji pralin
Linia do produkcji pralin

Linia do produkcji pralin

press to zoom
Dozownik do pralin
Dozownik do pralin

press to zoom
Czekoladki
Czekoladki

press to zoom
Linia do produkcji pralin
Linia do produkcji pralin

Linia do produkcji pralin

press to zoom
1/9