top of page
Produkcja-pralin

Produkcja Pralin

Automatyczne dozowniki do produkcji

nadziewanych pralin i czekolad

Automatyczna i natychmiastowa produkcja pralin

Linie produkcyjne

Dozowniki-do-pralin

Dozowniki typu One Shot

Produkcja pralin

Dozowniki Typu One Shot to natychmiastowa

produkcja gotowych pralin.

Urządzenie w jednym takcie buduje korpus czekoladowy, wypełniając nadzieniem tworząc nadziewaną pralinę, lub czekoladę.

 

Oferujemy trzy modele dozowników typu One Shot o wydajnościach od 37 do 140 kg na godzinę, gotowych pralin, lub 100 kg. nadziewanych czekolad. Od 120 do 360 form

na godzinę. Profesjonalne dozowniki do typu

One Shot do natychmiastowej produkcji pralin i nadziewanych czekolad. Zastosowanie w pracowniach czekolady, cukierniach, zakładach produkcji przemysłu cukierniczego.

Produkcja Pralin

Produkcja pralin i nadziewanych czekolad wydajność 35 -140 kg/h 

Linia do produkcji pralin pracująca

w trybie ciągłym to :

  1. System podawani i podgrzewania form z  magazynkiem

  2. Dozownik do produkcji pralin model 5lub 10

  3. Stół wibracyjny poziome wibracje

  4. Tunel chłodniczy lub szafa chłodnicza

  5. Wydajność do 140 kg gotowych pralin na godz.

linie-do-produkcji-pralin
produkcja-pralin

Automatyczna produkcja pralin

Automatyczna i natychmiastowa produkcja pralin

Linie produkcyjne

Linia do produkcji pralin:

SYSTEM PODAWANIA I PODGRZEWANIA FORM

DOZOWNIK DO PRODUKCJI PRALIN

STÓŁ WIBRACYJNY

TUNEL/SZAFA CHŁODNICZA

Produkcja pralin i nadziewanych czekolad wydajność 35 -140 kg/h 

Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących.

Cała linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.

Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

Linia-do-produkcji-pralin
produkcja-pralin
bottom of page