50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Produkcja Pralin

One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin.

Technologia One Shot to natychmiastowa i jednoczesna produkcja praliny wraz z nadzieniem. Pomati połączyła tradycję włoskich mistrzów czekolady z nowoczesnością, tak wyprodukowane czekoladki, praliny, batoniki, charakteryzują się nienagannym wyglądem, doskonałą jakością klasy premium, powtarzalność produktu, oszczędnością czekolady, dowolnym kształtem zależnym od foremek.

Produkcja nadziewanych Pralin

​One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.

Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących

Cala linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.

Oferujemy :​

  • One Shot Zero - podstawowy model, obsługiwany manualnie o wydajności 80 pralin na minutę do 39 kg. wyrobów na godzinę.

  • One Shot 5 - może być połączony w automatyczną linię, lub manualnie jego wydajność               to 6000 pralin na godzinę i do 70 kg na godzinę.

  • One Shot 10 - maksymalna wydajność za rozsądną cenę. Pracuje automatycznie w linii lub może być obsługiwany ręcznie przez operatora.                                                                         Wydajność do 140 kg produktów na godzinę.

​Technologia One Shot to efektywny sposób na zaprojektowanie własnej automatycznej linii do natychmiastowej produkcji pralin 

Produkcja Pralin z One Shot

Automatyczna linia do produkcji pralin to :

    1. System podawania foremek OSM

    2. Dozownik One Shot 5 lub 10

    3. Stół wibracyjny OSV

    4. Komora chłodnicza

Linia-One-Shot-Tunel.jpg
OSM.jpg

OSM podajnik form

Podajnik do form jest t zintegrowany z One Shot, Podaje i wstępnie podgrzewa formy.

Magazynek 40 form.

Komora chłodnicza.jpg

Komora chłodnicza

Komora chłodnicza Pomati to niezwykle wydajne i oszczędne urządzenie, zastępuje tunel chłodniczy o długości 20 m.

90% oszczędności przestrzeni

POMATI_OSD-10_alta_2.png

One shot Zero OSD

Dozownik do natychmiastowej produkcji pralin typu One Shot.

Razem z OSV i OSM tworzy automatyczną linie produkcyjną do pralin.

OSV Stół wibracyjny

Stół wibracyjny do linii produkującej praliny typu One Shot. Razem z komorą lub tunelem chłodniczym tworzy automatyczną linię do pralin.

Czekolada i Praliny

Pomati to 50 lat doświadczeń. To automatyczne dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, To wydajna linia  o wydajności 140 kg pralin na godz.

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska