50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Produkcja Pralin

One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin.

Technologia One Shot to natychmiastowa i jednoczesna produkcja praliny wraz z nadzieniem. Pomati połączyła tradycję włoskich mistrzów czekolady z nowoczesnością, tak wyprodukowane czekoladki, praliny, batoniki, charakteryzują się nienagannym wyglądem, doskonałą jakością klasy premium, powtarzalność produktu, oszczędnością czekolady, dowolnym kształtem zależnym od foremek.

Produkcja nadziewanych Pralin

​One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.

Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących. 

Cala linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.

Oferujemy :​

  • One Shot Zero - podstawowy model, obsługiwany manualnie o wydajności 80 pralin na minutę do 39 kg. wyrobów na godzinę.

  • One Shot 5 - może być połączony w automatyczną linię, lub manualnie jego wydajność               to 6000 pralin na godzinę i do 70 kg na godzinę.

  • One Shot 10 - maksymalna wydajność za rozsądną cenę. Pracuje automatycznie w linii lub może być obsługiwany ręcznie przez operatora.                                                                         Wydajność do 140 kg produktów na godzinę.

​Technologia One Shot to efektywny sposób na zaprojektowanie własnej automatycznej linii do natychmiastowej produkcji pralin 

Produkcja Pralin z One Shot

Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot 

wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin.

Obsługa automatyczna, jednoosobowa.

Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

Linia do produkcji pralin to :

  1.     OSM podajnik form

  2.     Dozownik One Shot 5 OSD lub 10 OSD

  3.     Stół wibracyjny OSV

  4.     Komora chłodnicza lub tunel chłodniczy

OSM.jpg

OSM podajnik form

Podajnik do form jest t zintegrowany z One Shot, Podaje i wstępnie podgrzewa formy.

Magazynek 40 form.

Komora chłodnicza.jpg

Komora chłodnicza

Komora chłodnicza Pomati to niezwykle wydajne i oszczędne urządzenie, zastępuje tunel chłodniczy o długości 20 m.

90% oszczędności przestrzeni

POMATI_OSD-10_alta_2.png

One shot Zero OSD

Dozownik do natychmiastowej produkcji pralin typu One Shot.

Razem z OSV i OSM tworzy automatyczną linie produkcyjną do pralin.

OSV Stół wibracyjny

Stół wibracyjny do linii produkującej praliny typu One Shot. Razem z komorą lub tunelem chłodniczym tworzy automatyczną linię do pralin.

Technologia One Shot

Produkcja Pralin

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska