TELME

produkcja lodów

logo-telme-(1).gif

Produkcja lodów

produkcja lodów, sorbetów, jogurtów lodowych

lody orzechowe.png

Urządzenia cukiernicze : frezery,  Pasteryzatory, wielofunkcyjne urządzenia

produkcja lodów rzemieślniczych

Produkcja lodów

Produkcja lodów rzemieślniczych

Frezery

Lody tradycyjne - to lody robione zazwyczaj na miejscu w lodziarni, kawiarni i  sprzedawane na porcje. Określenie tradycyjne odnosi się przede wszystkim do sposobu produkcji. Polega on na zamrażaniu w maszynie do lodów niewielkich (od kilku do kilkunastu kg) porcji mieszanki. Maszyny do takiej produkcji są zwykle używane przez rzemieślników, więc często dla lodów tradycyjnych stosuje się zamiennie nazwę lody rzemieślnicze. Urządzenia do produkcji lodów to : Ribot, Cremagel, Ecogel, Practica, Extragel, Profigel

logo_telme_ho_1x.png
Ribot telme

URZĄDZENIA WIELOFUNKCYJNE

Wielofunkcyjne urządzenia :

Cremagel, Ribot, Combigel , Pastogel w cukierni i lodziarnia

Pojemność zbiornika od 5 do 60 l

logo_telme_ho_1x.png
Frezery do lodów

FREZERY DO PRODUKCJI LODÓW

Frezery z pionowym i poziomym cylindrem Extragel, Profigel, Ecogel, Practica Pojemność zbiornika od 20 do 160 l

logo_telme_ho_1x.png
Pasteryzatory

PASTERYZATORY DO MIESZANEK LODOWYCH

Pasteryzatory to bezpieczna produkcji zachowanie i walorów smakowych: Ecomix i Evopasto 

Pojemność cylindra od 30 do 180 l

ribot telme 

Ribot w lodziarni

produkcja lodów i kremów

Ribot - Wielofunkcyjne urządzenie cukiernicze do piekarni, cukierni i lodziarni które łączy lepiej i szybciej produkty, a programowalne automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię.

Powtarzalność produktów i jakość klasy premium to główne zalety Ribot-a Telme

Pojemność zbiornika od 10 do 60 litrów

Ribot szkolenie zakopane
Ribot szkolenie zakopane

Ribot Telme
Ribot Telme

Ribot 10/18/30/60

Ribot 18
Ribot 18

Ribot Telme do uniwersalne urządzenie

Ribot szkolenie zakopane
Ribot szkolenie zakopane

1/9