PRODUKCJA KREMÓW

Urządzenia cukiernicze do produkcji kremów, ciast

Telme - niezawodne, profesjonalne do każdego rodzaju wyrobów cukierniczych

TERMOCREMA 30-60-150

  1. Miesza i blenduje

  2. Automatyzuje pracę ręczną

  3. Miksuje

  4. Podgrzewa 

  5. Temperuje czekoladę

  6. Schładza i konserwuje

TERMOCREMA 30 / 60 / 150 do gotowania kremów  produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości. Nadaje się do produkcji klasycznych kremów, ciast oraz wyrobów cukierniczych, produktów gastronomicznych i różnych mieszanek do specjałów lodowych.

Urządzenie posiada wielojęzyczny wyświetlacz LCD z 14 ustawionymi cyklami i 10 do samodzielnego programowania receptur.

Każda faza obróbki odbywa się w odpowiedniej temperaturze z różną prędkością mieszania.

TERMOCREMA

CREMAGEL 5 -10 - 20

Cremagel produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości, które miesza i blenduje składniki niezbędne do produkcji sosów, kremów, musów, polew, lodów i sorbetów.

 

Oprócz tego chłodzi na zakończenie pasteryzacji, utrzymuje „mikro biostatyczne“ pozostałą florę bakteryjną, schładza szokowo z dużą szybkością, unikając przenoszenia z zachowaniem wartości odżywczych, koloru oraz cech organoleptycznych, konserwuje różne produkty uzyskane w temperaturze zgodnej z normami, oraz frezuje przygotowując lody, sorbety i granity.

RIBOT Telme 10 - 60

Ribot -  Wielofunkcyjne urządzenie cukiernicze, które łączy lepiej i szybciej produkty, a programowalne i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię.

Kontrolowane parametry pracy urządzenia gwarantują, że ​​ cukiernicze i piekarnicze wyroby będą produkowane w powtarzalnym procesie produkcji oraz z stałą jakością i wydajnością

Ribot 30 produkcja kremów

Odkryj więcej

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska