
Produkcja czekolady
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologie.

POLECAMY
Młyny
kulowe
Młyny kulowe Packint to młyny tzw. niskich prędkości.
Pojemność od 10 kg do 200 kg.
Od Projektu
do Realizacji


OFERTA
Produkcja czekolady
Bean to Bar.
Młyny kulowe 10/30/50/100 kg.
Konsze 100/250/500/1000kg
Zbiorniki do topienia czekolady
Prasa do masła kakaowego
Przemysłowe linie do produkcji czeklady SOTU 100-1000kg
Produkcja
czekolady


Produkcja czekolady
Produkcja własnej czekolady. To stała kontrola wszystkich procesów produkcji zaczynając od doboru ziaren kakaowca.
Niepowtarzalny smak, doskonała jakość, a przede wszystkim możliwość wzbogacania produkcji własnymi komponentami indywidualna czekolada.
Produkcja Bean to bar
Proces rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca,
poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowych, pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na pakowaniu i konfekcjonowaniu.

Produkcja czekolady
Produkcja Bean to bar
Proces rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca, poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowy,
pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na konfekcjonowaniu, pakowaniu.

Nasza oferta
Młyny
kulowe
Oferujemy młyny kulowe tzw. niskich prędkości, bezpieczne przy produkcji czekolady. Dzięki temu końcowy produkt nie będzie przypalony i nie zmieni smaku.
Produkcja własnej czekolady to kontrola
wszystkich procesów produkcji zaczynając od doboru ziaren kakaowca.
Niepowtarzalny smak, doskonała jakość, możliwość wzbogacania produkcji, własnymi komponentami. Poznaj technologię firmy Packint
Młyny kulowe niskich prędkości
Konszowanie czekolady
Produkcja czekolady Bean to Bar