top of page
bean-to-bar

Produkcja czekolady

Produkcja czekolady Bean to Bar

Produkcja czekolady

Bean to Bar

konsza-mlyn-kulowy

Produkcja czekolady

Produkcja własnej czekolady. To stała kontrola wszystkich procesów  produkcji zaczynając od doboru ziaren kakaowca.

Niepowtarzalny smak, doskonała jakość, a przede wszystkim możliwość wzbogacania produkcji własnymi komponentami indywidualna czekolada.

Produkcja Bean to bar

Proces rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca,

poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowych, pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na pakowaniu i konfekcjonowaniu. 

Produkcja czekolady

Wdrażamy technologię od A do Z

mlyn-kulowy

Produkcja czekolady

Produkcja Bean to bar

Proces rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca, poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowy, 

pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na konfekcjonowaniu, pakowaniu.

Sercem produkcji czekolady jest młyn kulowy. Oferujemy młyny tzw. niskich prędkości z pełną kontrolą temperatury.

Gwarancja powtarzalnej produkcji.

Produkcja czekolady
Bean to Bar

KONSZOWANIE CZEKOLADY

Packint maszyny do produkcji czekolady.jpg

BEAN TO BAR

Oferujemy automatyczną linię do produkcji czekolady Bean to Bar. 

Młyny kulowe 10/30/50/100 kg. 

Konsze 100/250/500/1000kg

Zbiorniki do topienia czekolady. 

Prasa do masła kakaowego

produkcja-czekolady
bottom of page