Produkcja czekolad
graficzne Stripes

Produkcja czekolad

T - Line do produkcji czekolad

Temperówka do czekolady
Logo pomati.png

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Linia do produkcji czekolad

  • Temperówka do czekolady T20 / T35
  • Automatyczna przystawka T - Line
  • Tunel chłodniczy / komora chłodnicza
  • Zbiornik do topinie czekolady - opcja
  • Granulator - opcja
 
graficzne Stripes

Automatyczna produkcja tabliczek czekolady

Linia do produkcji czekolad Prezentujemy nowoczesne urządzenie pozwalające dostosować temperówkę T35 lub T20 do linii produkującej tabliczki czekolady, batony czekoladowe, czekoladki - kształt produktu zależy od rodzaju formy.

Automatyczna linia pozwala osiągnąć wydajność  4 - 6 form na minutę

Proces produkcji jest całkowicie zautomatyzowany

Cechy: 

  • Kompaktowe wymiary

  • Idealna dla cukierni

  • Automatyczne dozowanie ilości czekolady

  • Pracuje w trybie ciągłym

  • Panel sterowniczy

System T-line składa się z  :

  • Podajnik foremek

  • Automatyczny dozownik

  • Stół wibracyjny

  • Automatyczny przenośnik

  • Granulator - opcja

Linia do produkcji czekolad, może pracować w trybie ciągłym, osiągając wydajność od 600  do 1200 tabliczek czekolady na godzinę.

Sercem linii jest Temperówka do czekolady wyposażona w system T-line zintegrowany z temperówką do czekolady T 20 lub T 35.

Linia do produkcji czekolad pracująca w trybie ciągłym to :

  1. Zbiornik do topienia czekolady Tank 150 L

  2. Temperówka do czekolady T20 lub T35

  3. T-line - system do produkcji czekolad

  4. Granulator (opcjonalnie ) - posypywanie np orzechem i innymi dodatkami

  5. Tunel chłodniczy lub komora chłodnicza

Produkcja czekolad.jpg
Produkcja czekolad
Produkcja czekolad.jpg
Produkcja czekoladek Pomati
press to zoom
Gotowe czekoladki Pomati
press to zoom
Produkcja czekolad
press to zoom
Produkcja czekolad
press to zoom
Linia do czekolad
press to zoom
1/1