PRALINY i CZEKOLADA

  • Produkcja pralin - Pomati
  • Linia do oblewania czekoladą - Pomati
  • Produkcja tabliczek czekolady - Pomati
  • Produkcja czekolady Bean to bar - Packint
  • Produkcja nugatu, batonów - Rollermac
  • Produkcja cukiernicza - Telme
  • Konfekcjonowanie - BMC

POMATI-ROLLERMAC-PACKINT

PRODUKCJA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH

Deser czekoladowy
Dozowniki do pralin

PRODUKCJA PRALIN

Dozowniki do produkcji pralin i nadziewanych czekolad.

Wydajnośc od 35 kg. do 140 kg. na godzinę

Produkcja czekolad

PRODUKCJA CZEKOLAD

Automatyczna produkcja czekolad. Transformacja temperówki do czekolady w automatyczną linię produkcyjna.

Powlekarki

DRAŻETKARKI

Drażetkarki obtaczające do powlekania cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu 

Tunel chłodniczy

TUNELE CHŁODNICZE

Oferujemy tunele chłodnicze od 4 m długości do 12 m. Samorodne automatyczne, energooszczędne.

Temperówka do czekolady Pomati

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Temperówki do czekolady. Pojemnośc zbiornika od 5 do 50 kg. Wydajnośc do 200 kg na godzinę.

Zbiorniki do topienia czekolady

ZBIORNIKI DO CZEKOLADY

Zbibiorniki do topienia i podgrzewania czekolady. Pojemności 150 i 300 kg.

Idealne do linii produkującej praliny lub czekolady Pomati

POMATI-ROLLERMAC-PACKINT

PRODUKCJA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH

Kawałki czekolady z orzechami
Temperówka do czekolady.jpg

OBLEWARKI CZEKOLADY

Wszytskie temperówki do czekolady Pomati możemy przekształcić w obewarki do czekolady

Piece do prażenia

PIECE DO PRAŻENIA

Piece do prażenia orzechów, migdałów, nawet zielonych pistacji. Wydajność od 35 kg do 200 kg na godzinę.

Forma do pralin czekoladowych.jpg

FORMY DO PRALIN

Polikarbonowe formy do pralin i czekolad. Cabbrellon Polska

Młyn kulowy

MŁYNY KULOWE

Oferujemy młyny kulowe do produkcji czekolady i polew czekoladowych, kremów cukierniczych itp.

Konsza.jpg

PRODUKCJA CZEKOLADY

BEAN TO BAR produkcja od ziarna do płynnej czekolady Packint

Zamrażarki szokowe.jpg

LODZIARNIA OD A DO Z

Oferujemy maszyny i urządzenia do produkcji lodów rzemieślniczych. Od projektu do realizacji.

PRODUKCJA WYROBÓW CUKIERNICZYCH

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.
Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.