Praliny i czekolada

Produkcja pralin

CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE

POMATI  ROLLERMAC  PACKINT

Nasza oferta urządzeń do  produkcji wyrobów czekoladowych to Oblewarki do czekolady, Dozowniki One Shot do produkcji pralin, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i  komory chłodnicze , drażetkarki, oraz karuzele do figur czekoladowych. Bean to Bar od ziarna do czekolady oferta Packint

  • Linia do oblewania czekoladą

  • Linia do produkcji pralin i nadziewanych czekolad

  • Linia do produkcji czekolad

  • Linia do produkcji czekolady Bean to Bar

  • Produkcja galaretek - automatyczne dozowniki

Temperówka do czekolady.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Produkcja pralin.jpg

PRODUKCJA

PRALIN

Tunel%20Pomati_edited.jpg

TUNELE I KOMORY

CHŁODNICZE

Gotowe czekoladki Pomati.jpg

PRODUKCJA

CZEKOLAD

Drażetkarka.jpg

DRAŻETKARKI

POWLEKARKI

Czekoladowa babka.JPG

OBLEWANIE

CZEKOLADĄ

Młyn kulowy.jpg

MŁYNY KULOWE

PACKINT

Bean to bar

PRODUKCJA CZEKOLADY BEAN TO BAR

Zbiornik do topienia czekolady.jpg

ZBIORNIKI DO TOPIENIA CZEKOLADY

Formy poliwęglanowe.jpg

FORMY DO PRALIN I CZEKOLAD

Karuzela_studząca.jpg

KARUZELE DO FORM

POMATI

KONFEKCJONOWANIE

SORTOWANIE LICZENIE

Maszyny i urządzenia do produkcji cukierniczej, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy.

Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

Oblewanie czekoladą

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad
włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.
Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

Dozowniki do pralin