• Krzysztof Nałęcz

Produkcja Czekolad

Pomati stworzyła automatyczną linie do produkcji czekolad. Wykorzystując Temperówkę do czekolady T 35 lub T 20 i T-line otrzymujemy małą lecz wydajną linie do produkcji czekolad.

T-line to :

1. Automatyczny dozownik czekolady

2. Magazynek na formy

3. Przenośnik automatyczny

4. Stół wibracyjny

Prawdziwa transformacja temperówki do czekolady w linię do produkcji czekolad.

Wydajność to od 4 do 6 form na minutę.

To 1000 tabliczek czekolady na godzinę.Czekolada

System pozwala produkować szybko i tanio czekoladki, czekolady i batony czekoladowe. Kształt zależy od formy wylewanej czekoladą. Cały proces jest automatyczny i prosty w obsłudze dla personelu.

System współpracuje z temperówkami do czekolady T20 i T35


Linia do ciągłej produkcji czekolad składa się z  :


1. Zbiornik do topienia czekolad Tank 150


2. Temperówka do czekolady T 20 lub T 35


3. System T-line do produkcji czekolad


4. Tunel chłodniczy lub komora chłodnicza 175 /275




0 wyświetlenia

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl

        © 2030 BMC Polska