• Krzysztof Nałęcz

Produkcja Czekolad

Pomati stworzyła automatyczną linie do produkcji czekolad. Wykorzystując Temperówkę do czekolady T 35 lub T 20 i T-line otrzymujemy małą lecz wydajną linie do produkcji czekolad.

T-line to :

1. Automatyczny dozownik czekolady

2. Magazynek na formy

3. Przenośnik automatyczny

4. Stół wibracyjny

Prawdziwa transformacja temperówki do czekolady w linię do produkcji czekolad.

Wydajność to od 4 do 6 form na minutę.

To 1000 tabliczek czekolady na godzinę.Czekolada

System pozwala produkować szybko i tanio czekoladki, czekolady i batony czekoladowe. Kształt zależy od formy wylewanej czekoladą. Cały proces jest automatyczny i prosty w obsłudze dla personelu.

System współpracuje z temperówkami do czekolady T20 i T35


Linia do ciągłej produkcji czekolad składa się z  :


1. Zbiornik do topienia czekolad Tank 150


2. Temperówka do czekolady T 20 lub T 35


3. System T-line do produkcji czekolad


4. Tunel chłodniczy lub komora chłodnicza 175 /275




3 wyświetlenia0 komentarz

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie