50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Pomati 

TUNELE CHŁODNICZE

Od ponad 50 lat Pomati oferuje min. tunele chłodnicze, komory stworzone do schładzania produktów czekoladowych.

ONE SHOT

Technologia One Shot do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin.

PRALINY I CZEKOLADA

Technologia One Shot. Natychmiastowa produkcja nadziewanych pralin. Wydajność do 140 kg na godzinę. Minimalne rozmiary tylko 5 metrów długości.

Karuzela_studząca.jpg

KARUZELE DO FIGUREK

Karuzele do studzenia figurek czekoladowych Mono - jednoramienne

Duo - dwuramienne 

ZPC_Otmuchów_8.JPG

OBLEWANIE CZEKOLADĄ

Oblewarki do czekolady Pomati w  cyklu produkcyjnym oblewamy już zatemperowaną czekoladą, ciastka, batony, śliwki, owoce...itp

Temperówka_do_czekolady_T20.jpg

TEMPERÓWKI CZEKOLADY

Szeroka gama temperówek do czekolady o pojemności zbiornika od 9 do 50 kg. Wraz z akcesoriami do oblewania.

Tunel pionowy.png

KOMORY CHŁODNICZE

Pomati to producent Komór chłodniczych, które na niewielkiej przestrzeni mogą zastąpić 12 metrowy tunel chłodniczy

Drażetkarka

DRAŻETKARKI

Drażetkarki Powlekarki do produkcji draży, powlekania orzechów, idealne do rzemieślniczej własnej produkcji

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska