Praliny i czekolada

50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Pomati to ponad pięćdziesiąt lat doświadczeń. Nasze urządzenia cukiernicze są w ponad 80 krajach na całym świecie.

Wśród rozwiązań firmy Pomati należy wymienić : dozowniki typu One Shot do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin, temperówki do czekolady, oblewarki, tunele chłodnicze i komory chłodnicze, drażetarki do produkcji draży, automaty do produkcji czekolad.

Produktu Pomati

Linia do czekolad.jpg

PRODUKCJA CZEKOLAD

Transformacja temperówki do czekolady w automatyczną linię do produkcji czekolad. Wydajność 6 form na minutę.

Temperówka_do_czekolady_T20.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Szeroka gama temperówek do czekolady o pojemności zbiornika od 9 do 50 kg. Wraz z akcesoriami do oblewania.

Oblewarka czekolady.JPG

OBLEWARKI

Oblewarki do czekolady Pomati to połączenie temperówki z pasem do oblewania. Doskonałe do oblewania ciastek, ciast, batonów ...itp

TUNELE CHŁODNICZE

Od ponad 50 lat Pomati oferuje min. tunele chłodnicze, komory stworzone do schładzania produktów czekoladowych.

ONE SHOT

Technologia One Shot do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin. Automatyczna linia to tylko 5 m długości

Drażetkarka

DRAŻETKARKI

Drażetkarki Powlekarki do produkcji draży, powlekania orzechów, idealne do rzemieślniczej własnej produkcji.

Maszyny i urządzenia do produkcji czekolad oraz pralin

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.

Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska