PRALINY - CZEKOLADA

OFERTA

POMATI - TELME - PACKINT - ROLLERMAC - NUOVA SIMONELLI - BMC

POMATI

produkcja wyrobów czekoladowych

Produkcja wyrobów czekoladowych

Temperówka do czekolady T20

Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady o pojemnościach zbiornika

od 9 do 50 kg.

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Produkcja%20czekolad_edited.jpg

Tranformacja temperówki do czekolady w linie produkująca automatycznie czekolady

PRODUKCJA CZEKOLAD

One Shot Pomati

Rewolucyjne rozwiązanie Pomati do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin.

PRODUKCJA PRALIN

Drazetkarka_Rollermac.jpg

Rollermac oferuje szereg nowoczesnych automatycznych drażetkarek do czekolady i karmelu

DRAŻETKARKI

Tunel chłodniczy

Tunele chłodnicze Pomati to efekt ponad 50 letniego doświadczenia z czekoladą

TUNELE CHŁODNICZE

Czekolada Pomati.png

 Systemy do oblewania zatemperowaną czekoladą produktów cukierniczych

OBLEWANIE CZEKOLADĄ

produkcja wyrobów czekoladowych

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.

Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

produkcja wyrobów czekoladowych

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl

        © 2030 BMC Polska