
Praliny i
czekolada
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologie.
POLECAMY
TEMPERÓWKI
do czekolady
Od ponad 50 lat na rynkach całego świata. Pojemność
od 5 kg do 50 kg

Od Projektu
do Realizacji
Szkolimy i doradzamy.
Wdrażamy technologie od A do Z
Również modernizujemy pracownie
cukiernicze, czekolady i lodów.


OFERTA
Temperówki do czekolady
Dozowniki do produkcji pralin
Tunele i komory chłodnicze
Linie do oblewania czekoladą
Linie do produkcji pralin i czekolad
Zbiorniki do topienia czekolady
Młyny kulowe do past i kremów
Automatyczna produkcja czekolad
Bębny drażetkarskie, powlekarki
Oblewarki do czekolady
Pracownia
czekolady


Czekolada w cukierni
Urządzenia Pomati są od ponad 50 lat
Używane na całym świecie i cieszą się dużym uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność trwałość i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania czekoladą. Urządzenia są wyposażone w stół wibracyjny.
Wyprodukujesz ręcznie lub automatycznie: praliny, czekolady, śliwki w czekoladzie
i inne produkty cukiernicze.
Oblejesz czekoladą, ciasta, pierniki, torty, babki i wiele innych produktów.
Nasza oferta
Praliny i Czekolada
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis
i opiekę również pogwarancyjną
W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy temperówki do czekolady, oblewarki, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki
Linia do produkcji pralin
Temperówki do czekolady.
Linia do oblewania czekoladą
Linia do produkcji czekolad.
Powlekanie orzechów czekoladą
Dozowniki do produkcji pralin