trufle czekoladowe

NASZA OFERTA

  • Dozowniki do produkcji pralin / Automaty do produkcji czekolad
  • Temperówki do czekolady / Oblewarki do czekolady
  • Tunele i komory chłodnicze / Zbiorniki do topienia czekolady
  • Młyny kulowe / Konsze do czekody
  • Drażetkarki - Powlekarki

PRODUKCJA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH

SZKOŁA CZEKOLADY POMATI

Mistrz czekolady.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T10

Temperówka do czekolady.png

DOZOWNIKI DO PRALIN "0"

TUNELE CHŁODNICZE

Tunel chłodniczy.png

GRANULATORY

czekolady

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T5

Temperówka do czekolady T5.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T20

DOZOWNIKI DO PRALIN "5"

KOMORY CHŁODNICZE

Komora chłodnicza

DRAŻETKARKI

Drażetkarka.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T8

Temperówka do czekolady T8.png

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T35

Temperówki do czekolady.jpg

DOZOWNIKI DO PRALIN 10

PRODUKCJA CZEKOLAD

Produkcja czekolad.jpg

ZBIORNIKI DO CZEKOLADY

Zbiorniki do czekolady

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.
Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

PRODUKCJA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH