PRALINY - CZEKOLADA

trufle czekoladowe

NASZA OFERTA

Produkcja wyrobów czekoladowych

produkcja wyrobów czekoladowych

chef-Riccardo-Magni-2.jpg

SZKOŁA CZEKOLADY POMATI

Temperówka do czekolady T20.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T10

DOZOWNIKI DO PRALIN "0"

Tunel Pomati.jpg

TUNELE CHŁODNICZE

Granulator.jpeg

GRANULATORY

temperówka do czekolady.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T5

Temperówki_do_czekolady.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T20

DOZOWNIKI DO PRALIN "5"

Komora chłodnicza.jpg

KOMORY CHŁODNICZE

Drażetkarka.jpg

DRAŻETKARKI

Temperówka do czekolady.png

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T8

Temperówki_do_czekolady.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY T35

DOZOWNIKI DO PRALIN 10

cts_gallery3.jpg

PRODUKCJA CZEKOLAD

Pomati zbiornik 150 litrów

ZBIORNIKI DO CZEKOLADY

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.

Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

produkcja wyrobów czekoladowych

        © 2030 BMC Polska

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl