Produkcja czekolad
graficzne Stripes

Oferta Pomati

  • Temperówki do czekolady / Oblewarki do czekolady
  • Dozowniki do produkcji pralin
  • Automaty do produkcji czekolad
  • Tunele i komory chłodnicze
  • Zbiorniki do topienia czekolady
  • Młyny kulowe / Konsze do czekolady
  • Drażetkarki - Powlekarki

CZEKOLADOWE TECHNOLOGIE

POMATI

Pomati to 50 lat doświadczeń w cukierniach, lodziarniach, gastronomii, piekarniach, a także w małych i średnich fabrykach cukierniczych. 

Nasza oferta urządzeń do  produkcji wyrobów czekoladowych to Oblewarki do czekolady, Dozowniki One Shot do produkcji pralin, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i  komory chłodnicze , drażetkarki, oraz karuzele do figur czekoladowych.

Automatyczne linie produkcyjne :

  • Linia do oblewania czekoladą

  • Linia do produkcji pralin i nadziewanych czekolad

  • Linia do produkcji czekolad

  • Linia do produkcji pastylek, dropsów czekoladowych

  • Produkcja galaretek - automatyczne dozowniki

Temperówka do czekolady.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Produkcja pralin.jpg

PRODUKCJA

PRALIN

Tunel%20Pomati_edited.jpg

TUNELE I KOMORY

CHŁODNICZE

Gotowe czekoladki Pomati.jpg

PRODUKCJA

CZEKOLAD

Drażetkarka.jpg

DRAŻETKARKI

POWLEKARKI

Czekoladowa babka.JPG

OBLEWANIE

CZEKOLADĄ

pomati.jpg

Maszyny i urządzenia do produkcji wyrobów czekoladowych. Jesteśmy od ponad 52 lat na rynkach całego świata. Pomati czekoladowe technologie

Motor Popmati czekolada.jpg
graficzne Stripes

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.
Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

Produkcja czekolad.jpg