top of page
Pomadziarka

Pomadziarki Oblewarki

Oblewanie pomadą pączków, rogali i innych wyrobów cukierniczy. Krycie kurtyną i paskami

Oblewanie lukrem i polewą czekoladopodobną

Oblewarki do pomady

Pomadziadziarka

Pomadziarki

Pomadziarki Oblewarki

Pomadziarka oblewarka do pokrywania kurtyną, lub paskami takich wyrobów jak pączki, rogale, ciasta... itp.

Pomadziarkę można rozbudować o kolejne sekcje tak aby w jednym cyklu można było położyć 2 lub 3 warstwy np : pomady i czekolady. Pomadziarka  urządzenie cukiernicze wykonana jest ze stali kwasoodpornej, jest łatwa w myciu niezawodna i prosta w obsłudze.

Oblewarka - pełne krycie wyrobów cukierniczych. Szerokość kurtyny do 60 cm dla pomady i lukru.

Strefa cukierni

Oblewarki, pomadziarki

Oblewanie kurtynowe i paskami - pączki, rogale ...itp.

Pomadziarki Oblewarki

Pomadziarka oblewarka do pokrywania kurtyną, lub paskami takich wyrobów jak pączki, rogale, ciasta... itp.

Profesjonalne pomadziarki  wydajnościach do 8 000  pączków na godzinę.

 

Nowoczesna wydajna pompa, sterowanie prędkością przenośnika, możliwość rozbudowy o nadmuch, dodatkowy przenośnik.

Pomadziarka

Oblewanie czekoladą i polewą

Dekorowanie czekoladą

Temperówki do czekoldy

Linia do oblewania czekoladą:

STÓŁ WIBRACYJNY

TUNEL CHŁODNICZY

Oblewanie-czekolada

Oblewarki do czekolady

Automatyczne oblewanie

Automatyczna linia do oblewania czekoladą

składa się z :

Temperówka do czekolady model T20 lub T35

Pas do oblewania z wbudowanym stołem wibracyjnym.

System nadmuchu - zgarnianie nadmiaru czekolady

Tunel chłodniczy  4 - 12m.

Dodatkowy zbiornik do topienia czekolady

Oblewanie-czekolada
oblewanie-czekolada
bottom of page