
Pomadziarki Oblewarki
Oblewanie pomadą pączków, rogali i innych wyrobów cukierniczy. Krycie kurtyną i paskami

Pomadziarki
Pomadziarki Oblewarki
Pomadziarka oblewarka do pokrywania kurtyną, lub paskami takich wyrobów jak pączki, rogale, ciasta... itp.
Pomadziarkę można rozbudować o kolejne sekcje tak aby w jednym cyklu można było położyć 2 lub 3 warstwy np : pomady i czekolady. Pomadziarka urządzenie cukiernicze wykonana jest ze stali kwasoodpornej, jest łatwa w myciu niezawodna i prosta w obsłudze.
Oblewarka - pełne krycie wyrobów cukierniczych. Szerokość kurtyny do 60 cm dla pomady i lukru.
Oblewarki, pomadziarki
Oblewanie kurtynowe i paskami - pączki, rogale ...itp.
Pomadziarki Oblewarki
Pomadziarka oblewarka do pokrywania kurtyną, lub paskami takich wyrobów jak pączki, rogale, ciasta... itp.
Profesjonalne pomadziarki wydajnościach do 8 000 pączków na godzinę.
Nowoczesna wydajna pompa, sterowanie prędkością przenośnika, możliwość rozbudowy o nadmuch, dodatkowy przenośnik.

Oblewanie czekoladą i polewą





Oblewarki do czekolady
Automatyczne oblewanie
Automatyczna linia do oblewania czekoladą
składa się z :
Temperówka do czekolady model T20 lub T35
Pas do oblewania z wbudowanym stołem wibracyjnym.
System nadmuchu - zgarnianie nadmiaru czekolady
Tunel chłodniczy 4 - 12m.
Dodatkowy zbiornik do topienia czekolady

