top of page
Batony-dietetyczne

Piece do prażenia orzechów

Prażenie orzechów, migdałów, pistacji

Piece do prażenia

piec-do-prazenia

Piece do prażenia

Prażenie orzechów

Piec przeznaczony jest do prażenia surowców roślinnych takich jak : orzechy laskowe, arachidowe, pistacje, migdały, ziarno kakaowca, ziarno słonecznika i inne.

Orzechy są bezpośrednio ogrzewane przez promieniowanie cieplne i konwekcję powietrza, co gwarantuje wysoką jakość i smak palonych produktów.

Szybki wzrost temperatury, dobre właściwości izolacyjne, stabilna wydajność, niskie zużycie energii.

Opatentowany system chłodzenia produktów, pozwala na eliminacje z powierzchni orzecha pozostałości łusek.

Produkcja czekolady

Automatyzacja produkcji, powtarzalna jakość

Piece do prażenia orzechów

Piece do prażenia orzechów, migdałów, pistacji...itp. o wydajnościach

30/50/100/200 kg na cykl produkcyjny.

 

Grzanie gazowe, cylinder studzący wraz z mieszadłem, sterowanie elektroniczne, całkowicie programowalne. Automatyzacja parametrów prażenia i studzenia. 

piece-do-prazenia-orzechow

Produkcja draży, nugatu, batonów

piece-do-prazenia-orzechow

Oblewanie czekoladą

Polecamy linie do oblewania czekoladą

Oferujemy automatyczne temperówki do czekolady. Wydajność od 20 do 190 kg na godzinę. Główne zalety to niezawodność, wysoka wydajność trwałość, automatyczna produkcja.

oblewanie-czekolada
bottom of page