One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

TELME
pastogel telme

pastogel telme
Produkcja wyrobów cukierniczych
Urządzenie cukiernicze do lodów i wyrobów cukierniczych

pastogel telme
Pastogel w cukierni
Urządzenia cukiernicze do produkcji lodów

Pastogel T to wielofunkcyjne urządzenie w którym przygotujesz wszystkie klasyczne kremy, oraz inne specjały cukiernicze.
Pastogel Telme pasteryzuje, miesza i blenduje podgrzewa, schładza i konserwuje
Pastogel T urządzenie wielofunkcyjne do produkcji lodów Pasteryzator + frezer
Urządzenie cukiernicze najwyższej jakości, które w jednym cylindrze miesza i zamraża
mieszankę lodową, dzięki czemu unika się dodatkowej obsługi lub przelewania zapewniając maksymalną higienę podczas produkcji.
Oprócz tego urządzenie posiada wielojęzyczny wyświetlacz
z 14 ustawionymi cyklami i 10 do samodzielnego programowania receptur.
Pastogel 4 - 8 ; 4 - 8 A Telme
Dane techniczne : Pastogel 8 Pastogel 8A
-
Wymiary: 510x700x1150 mm 510x900x1150 mm
-
Moc: 7,6 kW 7 kW
-
Napięcie: 380 V 380 V
-
Pojemność bojlera: 8 litrów 8 litrów
-
Waga: 262 kg 275 kg
-
Materiał : Stal kwasoodporna Stal kwasoodporna
-
Wyświetlacz: LCD LCD

pastogel telme
Pastogel w cukierni
Miesza i blenduje : z regulowaną szybkością wszystkie składniki: mleko, krem, mleko w proszku, mąkę, owoce, cukier, dekstrozę, jajka, emulgatory, stabilizatory.
Podgrzewanie i dezynfekcja : topienie tłuszczy, czekolady oraz eliminacja bakterii chorobotwórczych
Schładza i pasteryzuje: kompletna pasteryzacja chroni przed wzrostem szczątkowych bakterii i utrzymuje produkt w otrzymanej temperaturze według wymagań.
Zamraża mieszankę podczas wprowadzania powietrza do lodów. Jednolita obróbka mechaniczna i termiczna pozwala na wytworzenie dobrych, kremowych lodów.
Optymalną ekstrakcję uzyskuje się poprzez odwrócenie kierunku obrotów mieszadeł i podwójne zwiększenie ich prędkości.
Szybki wyrzut gotowych lodów do natychmiastowej sprzedaży

pastogel telme
