PASTERYZATORY

   Maszyny i urządzenia  :
  • Ribot - uniwersalny cukiernia i lodziarnia
  • Pasteryzatory od 30 do 180 litrów
  • Evopasto 30-120 litrów
  • Ecomix 60-180 litrów

PASTERYZATORY 

Produkcja wyrobów cukierniczych.

Solidne i niezawodne pasteryzatory do produkcji cukierniczej 

Monoporcja.jpg

PASTERYZATORY DO LODÓW

ECOMIX T

Pasteryzatory Ecomix.jpg

URZĄDZENIA COMBI

FREZER+PASTERYZATOR

PASTERYZATORY DO LODÓW

EVOPASTO

PRODUKCJA LODÓW

Pasteryzatory do lodów produkcji TELME to urządzeniA wysokiej jakości. Posiadają bezpieczny dla produktów spożywczych pośredni system grzania z użyciem ciekłego czynnika grzewczego.

Ponadto urządzenia posiadają przeźroczystą pokrywę wykonaną z poliwęglanu umożliwiającą wgląd w proces pasteryzacji oraz dodawanie surowców w dowolnym momencie cyklu.

Frezery do produkcji lodów tradycyjnych, rzemieślniczych, sorbetów i innych. Sterowanie automatyczne lub manualne, elektromechaniczna kontrola. Urządzenia wyposażone są w transparentną pokrywę ułatwiającą przeprowadzanie kolejnych kroków mieszania i chłodzenia.

Automat daje możliwość przygotowania lodów z naturalnych, świeżych składników i gwarantuje uzyskanie produktów o pożądanej teksturze i konsystencji.

Frezer+Pasteryzator  to urządzenie przeznaczone dla cukierni, lodziarni oraz profesjonalnej gastronomii. Maszyna posiada wbudowany cylinder pasteryzatora z bezpośrednim spustem do niezależnie sterowanego poziomego cylindra frezującego 

uzrądzenia do produkcji lodów