
Pasteryzatory Telme
Produkcja lodów rzemieślniczych

Pasteryzatory Telme
Produkcja lodów
Nasza oferta do lodziarni to urządzenia firmy Telme. Szeroka gama pasteryzatorów o pojemnościach od 30 do 180 litrów. Odbiorcy to lodziarnie, producenci lodów rzemieślniczych, cukiernie i hotele. Produkcja o najwyższym standardzie i jakości końcowego produktu.
Pasteryzator miesza i łączy składniki: mleko, śmietanę, mleko w proszku, cukry, dekstrozę,
jajka, emulsyfikatory, stabilizatory, etc.
Podgrzewa i odkaża: tłuszcze, czekoladę eliminując chorobotwórcze bakterie. Schładza i przechowuje
w pełni pasteryzuje i zapobiega namnażaniu
się bakterii, utrzymuje mieszankę w najlepszej temperaturze zgodnie z wymaganiami procesu produkcyjnego.
Produkcja lodów rzemieślniczych
Lodziarnia - cukiernia - gastronomia
Połączyliśmy tradycję włoskich cukierników i lodziarzy z nowoczesną technologią.
Oferujemy najwyższej jakości pasteryzatory
o pojemnościach od 30 do 180 litrów.

Produkcja w cukierni i lodziarni



Produkcja cukiernicza
lody rzemieślnicze
