top of page
pasteryzator-do-lodow

Pasteryzatory Telme

Produkcja lodów rzemieślniczych

Produkcja lodów rzemieślniczych.

Pasteryzatory 30/60/120/180 litrów

frezery

Pasteryzatory Telme

Produkcja lodów

Nasza oferta do lodziarni to urządzenia firmy Telme. Szeroka gama pasteryzatorów o pojemnościach od 30 do 180 litrów.  Odbiorcy to lodziarnie, producenci lodów rzemieślniczych, cukiernie i hotele. Produkcja o najwyższym standardzie i jakości końcowego produktu.

Pasteryzator miesza i łączy składniki: mleko, śmietanę, mleko w proszku, cukry, dekstrozę,

jajka, emulsyfikatory, stabilizatory, etc. 

Podgrzewa i odkaża: tłuszcze, czekoladę eliminując chorobotwórcze bakterie. Schładza i przechowuje 

w pełni pasteryzuje i zapobiega namnażaniu

się bakterii, utrzymuje mieszankę w najlepszej temperaturze zgodnie z wymaganiami procesu produkcyjnego.

Produkcja lodów rzemieślniczych

Lodziarnia - cukiernia - gastronomia

Połączyliśmy tradycję włoskich cukierników i lodziarzy z nowoczesną technologią.

Oferujemy najwyższej jakości pasteryzatory

o pojemnościach od 30 do 180 litrów.

1. Pasteryzatory Evopasto

2. Pasteryzatory Ecomix

pasteryzator-baza-lodowa

Produkcja w cukierni i lodziarni

Produkcja kremów, past, nadzień, dżemów, lodów

Urządzenia wielofunkcyjne

Ribot

Ribot 10/18/30/60 l

Wielofunkcyjne urządzenia

Oferujemy wielofunkcyjne urządzenia do produkcji cukierniczej i lodów tj. Ribot.

Pasteryzator i frezer w jednym urządzeniu. Ribot pracuje w zakresie 

-16 do + 115 C. Posiada wymienne mieszadła, idealny do produkcji kremów, past, nadzień i lodów.

ribot
bottom of page