PACKINT

produkcja czekolady bean to bar

Bean to Bar

Produkcja czekolady

Packint oferuje linie do produkcji czekolady o wydajności od 10 kg do 1200 kg na godz.

Od ziarna kakaowca do czekolady

produkcja czekolady bean to bar

SOTU 100 KG

Produkcja czekolady

Packint to 40 lat doświadczeń. 

Sercem linii do produkcji czekolady typu Bean to Bar jest Młyn kulowy. Packint jest światowym liderem eksportującym swoje urządzenia do ponad 70 krajów.

Urządzenia do produkcji czekolady firmy Packint zmieniły oblicze czekolady. Nasze młyny kulowe to jakość gdzie otrzymujemy czekoladę  o 18-20 mikronach

Produkcja własnej czekolady to kontrola wszystkich procesów  produkcji zaczynając od doboru ziaren kakaowca. Niepowtarzalny smak, doskonała jakość, możliwość wzbogacania produkcji własnymi komponentami.

Produkcja Bean to bar rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca, poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowych, pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na pakowaniu.

W czasie produkcji głównymi etapami mającymi wpływ na końcowy smak, zapach, aromat, jakość końcowego wyrobu – jest prażenie ziaren i konszowanie.

packint bean to dream

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl

        © 2030 BMC Polska