50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Dozowniki One Shot

One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin.

Technologia One Shot to natychmiastowa i jednoczesna produkcja praliny wraz z nadzieniem. Pomati połączyła tradycję włoskich mistrzów czekolady z nowoczesnością, tak wyprodukowane czekoladki, praliny, batoniki, charakteryzują się nienagannym wyglądem, doskonałą jakością klasy premium, powtarzalność produktu, oszczędnością czekolady, dowolnym kształtem zależnym od foremek.

Produkcja Pralin

​One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.

Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących. 

Cala linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.

Oferujemy :​

  • One Shot Zero - podstawowy model, obsługiwany manualnie o wydajności 80 pralin na minutę do 39 kg. wyrobów na godzin

  • Wykonany ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

  • Formy do pralin 275 x 175 mm. - 275 x 135 mm.

  • System dozowania z 2 x 5 dozowniki

  • Ręczne podawanie foremek do pralin

  • Podgrzewane osobno dozowniki czekolady i nadzienia.

  • Podgrzewany zawór dozujący

  • Przenośnik taśmowy - demontowany

  • Czyszczenie zautomatyzowane

  • Mechanika - serwomotory

  • Wydajność produkcji do 39 kg na godzinę

  • Zasilanie 100 / 240 volt - jednofazowy Hz 50/60

  • Wymiary 960 x 500 x (h) 1450 mm

​Technologia One Shot to efektywny sposób na zaprojektowanie własnej automatycznej linii do natychmiastowej produkcji pralin 

Dozowniki One Shot Pomati

Podstawowa wersja do produkcji pralin to One Shot  Zero OSD, wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin.

Obsługa manualna, ręczne podawanie form.

Wydajność do 39 kg pralin na godzinę.

Półautomatyczna Linia do produkcji pralin to :

  1.     Dozownik One Shot Zero OSD

  2.     Stół wibracyjny OSV

  3.     Komora chłodnicza lub tunel chłodniczy

POMATI_OSD-10_alta_2.png

One shot Zero OSD

Dozownik do natychmiastowej produkcji pralin typu One Shot.

Razem z OSV i OSM tworzy automatyczną linie produkcyjną do pralin.

OSV Stół wibracyjny

Stół wibracyjny do linii produkującej praliny typu One Shot. Razem z komorą lub tunelem chłodniczym tworzy automatyczną linię do pralin.

Komora chłodnicza.jpg

Komora chłodnicza

Komora chłodnicza Pomati to niezwykle wydajne i oszczędne urządzenie, zastępuje tunel chłodniczy o długości 20 m.

90% oszczędności przestrzeni

Technologia One Shot

Czekolada i Praliny

Pomati to 50 lat doświadczeń. To automatyczne dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, To wydajna linia  o wydajności max. do 140 kg pralin na godz.

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska