pomati

dozowniki do produkcji pralin 

nadziewane praliny

50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Produkcja pralin

dozownik one shot 5 osd

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych

natychmiastowa produkcja pralin

Dozowniki One Shot

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.

 

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.

Nasze urządzenia są obecne od ponad

50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie. 

Dozowniki do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę

Rewolucja w produkcji

PRALIN

dozowniki do produkcji pralin

Dozowniki One Shot

Produkcja

PRALIN

​One Shot  5 lub 10 Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.

Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących

Cala linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.

​Technologia One Shot to efektywny sposób na zaprojektowanie własnej automatycznej linii do natychmiastowej produkcji pralin 

One Shot 5 Pomati  

  • Wykonany ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

  • Formy do pralin 275 x 175 mm, 275 x 135 mm

  • System dozowania z 2 x 5 dozowniki

  • Automatyczne podawanie foremek do pralin

  • Podgrzewane osobno dozowniki czekolady i nadzienia.

  • Podgrzewany zawór dozujący

  • Przenośnik taśmowy - demontowany

  • Czyszczenie zautomatyzowane

  • Mechanika - serwomotory

  • Wydajność produkcji do 70 kg na godzinę

  • Zasilanie 100 / 240 volt - jednofazowy Hz 50/60

  • Wymiary 1160 x 830 x (h) 1580 mm

Katalog One Shot

produkcja pralin

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl

        © 2030 BMC Polska