50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Dozowniki One Shot 5

One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin.

Technologia One Shot to natychmiastowa i jednoczesna produkcja praliny wraz z nadzieniem. Pomati połączyła tradycję włoskich mistrzów czekolady z nowoczesnością, tak wyprodukowane czekoladki, praliny, batoniki, charakteryzują się nienagannym wyglądem, doskonałą jakością klasy premium, powtarzalność produktu, oszczędnością czekolady, dowolnym kształtem zależnym od foremek.

Produkcja Pralin

​One Shot  5 lub 10 Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.

Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących

Cala linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.

​Technologia One Shot to efektywny sposób na zaprojektowanie własnej automatycznej linii do natychmiastowej produkcji pralin 

One Shot 5 Pomati  

  • Wykonany ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

  • Formy do pralin 275 x 175 mm, 275 x 135 mm

  • System dozowania z 2 x 5 dozowniki

  • Automatyczne podawanie foremek do pralin

  • Podgrzewane osobno dozowniki czekolady i nadzienia.

  • Podgrzewany zawór dozujący

  • Przenośnik taśmowy - demontowany

  • Czyszczenie zautomatyzowane

  • Mechanika - serwomotory

  • Wydajność produkcji do 70 kg na godzinę

  • Zasilanie 100 / 240 volt - jednofazowy Hz 50/60

  • Wymiary 1160 x 830 x (h) 1580 mm

Dozowniki One Shot Pomati

Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot 5

wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin.

Obsługa automatyczna, jednoosobowa.

Wydajność do 70 kg pralin na godz

Linia do produkcji pralin to :

  1.     OSM podajnik form

  2.     Dozownik One Shot 5 OSD

  3.     Stół wibracyjny OSV

  4.     Komora chłodnicza lub tunel chłodniczy

OSM.jpg

OSM podajnik form

Podajnik do form jest t zintegrowany z One Shot, Podaje i wstępnie podgrzewa formy.

Magazynek 40 form.

Komora chłodnicza.jpg

Komora chłodnicza

Komora chłodnicza Pomati to niezwykle wydajne i oszczędne urządzenie, zastępuje tunel chłodniczy o długości 20 m.

90% oszczędności przestrzeni

POMATI_OSD-10_alta_2.png

One shot Zero OSD

Dozownik do natychmiastowej produkcji pralin typu One Shot.

Razem z OSV i OSM tworzy automatyczną linie produkcyjną do pralin.

OSV Stół wibracyjny

Stół wibracyjny do linii produkującej praliny typu One Shot. Razem z komorą lub tunelem chłodniczym tworzy automatyczną linię do pralin.

Technologia One Shot

Czekolada i Praliny

Pomati to 50 lat doświadczeń. To automatyczne dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, To wydajna linia  o wydajności max. do 140 kg pralin na godz.

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska