pomati
dozowniki do produkcji pralin
nadziewane praliny
50
TH
CHOCOLATE TECHNOLOGY
Produkcja pralin
dozownik one shot 5 osd
Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych
natychmiastowa produkcja pralin
Dozowniki One Shot
Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.
Nasze urządzenia są obecne od ponad
50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie.
Dozowniki do produkcji pralin i nadziewanych czekolad o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę
Rewolucja w produkcji
PRALIN
dozowniki do produkcji pralin
Dozowniki do pralin i czekolad
Produkcja
PRALIN
One Shot 5 lub 10 Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.
Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących.
Cala linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.
Technologia One Shot to efektywny sposób na zaprojektowanie własnej automatycznej linii do natychmiastowej produkcji pralin
DOZOWNIKI OSD 5 Pomati
-
Wykonany ze stali kwasoodpornej w gat. 304.
-
Formy do pralin 275 x 175 mm, 275 x 135 mm
-
System dozowania z 2 x 5 dozowniki
-
Automatyczne podawanie foremek do pralin
-
Podgrzewane osobno dozowniki czekolady i nadzienia.
-
Podgrzewany zawór dozujący
-
Przenośnik taśmowy - demontowany
-
Czyszczenie zautomatyzowane
-
Mechanika - serwomotory
-
Wydajność produkcji do 70 kg na godzinę
-
Zasilanie 100 / 240 volt - jednofazowy Hz 50/60
-
Wymiary 1160 x 830 x (h) 1580 mm
