pomati

dozowniki do produkcji pralin 

nadziewane praliny

50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Produkcja pralin

dozownik one shot 10 OSD

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych

Produkcja pralin

natychmiastowa produkcja pralin

Dozowniki do pralin i czekolad

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.

Nasze urządzenia są obecne od ponad

50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie.

Dozowniki do produkcji pralin i nadziewanych o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę

Rewolucja w produkcji

PRALIN

Katalog One Shot

natychmiastowa produkcja pralin

Dozowniki One Shot

Produkcja

PRALIN

​One Shot 10 Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.

Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących.

Cala linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.

​​Technologia One Shot to efektywny sposób na zaprojektowanie własnej automatycznej linii do natychmiastowej produkcji pralin

One Shot 10

  • Wykonany ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

  • Formy do pralin 275 x 175 mm, 275 x 135 mm

  • System dozowania z 2 x 5  - 2 x 10 dozowniki

  • Automatyczne podawanie foremek do pralin

  • Podgrzewane osobno dozowniki czekolady i nadzienia.

  • Podgrzewany zawór dozujący

  • Przenośnik taśmowy - demontowany

  • Czyszczenie zautomatyzowane

  • Mechanika - serwomotory

  • Zasilanie 100 / 240 volt - jednofazowy Hz 50/60

  • Wymiary 1160 x 830 x (h) 1580 mm

  • Wydajność produkcji do 140 kg na godzinę

Produkcja pralin.jpg

natychmiastowa produkcja pralin

Praliny
Praliny

Sigep 2020 Pomati

Linia do pralin
Linia do pralin

Sigep 2020

Czekoladki
Czekoladki

Praliny
Praliny

Sigep 2020 Pomati

1/8