50

TH

CZEKOLADA I CUKIERNIA

Urządzenie cukiernicze do wyrobów czekoladowych

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Urządzenie cukiernicze do lodów i kremów

Produkcja czekolady Bean to Bar od ziarna do czekolady

Linie do produkcji batonów zbożowych, energetycznych, orzechowych

Pomati -Telme - Nuova Simonelli - Packint Rollermac - BMC Polska

Oferujemy urządzenia dla zakładów produkcji cukierniczej, lodziarni, piekarni i sektora HoReCa

oparte o nowoczesne technologie, umożliwiające produkcję wielu zróżnicowanych produktów oraz słodkich ciast i ciasteczek, kremów, lodów, pralin, czekolad itp. 

Proponujemy między innymi :

Dozowniki typu One Shot do produkcji nadziewanych pralin, oblewarki i  temperówki do czekolady, maszyny do produkcji czekolad, draży, trufli, a także urządzenia cukiernicze do produkcji lodów, kremów, nadzień, jogurtów, sosów i musów owocowych, lukru, galaretek.

Cała ta bogata oferta dostępna jest już teraz w naszym asortymencie. Wszystkie maszyny cukiernicze i i do produkcji czekolady, które proponujemy to wyroby uznanych producentów min Telme i Pomati i Rollermac, Packint, BMC.

Ponadto oferujemy profesjonalne ekspresy do kawy, ciśnieniowe i automatyczne, oraz młynki

do kawy - włoskiej firmy Nuova Simonelli.

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Pomati to ponad pięćdziesiąt lat doświadczeń. Nasze urządzenia cukiernicze są w ponad 80 krajach na całym świecie.

Wśród rozwiązań firmy Pomati należy wyróżnić : Dozowniki typu One Shot do natychmiastowej produkcji, temperówki do czekolady, oblewarki, urządzenia do produkcji czekolad, tunele chłodnicze, komory chłodnicze, Rolllermac i Packint to ponad 40 lat na światowych rynkach ich urządzenia to min. : Drażetkarki, Młyny kulowe, linie do produkcji batonów, linie do produkcji czekolady Bean to Bar od ziarna do tabliczki czekolady

Telme to ponad 30 lat doświadczeń w produkcji wydajnych urządzeń dla nowoczesnej cukierni. Telme wyspecjalizowała się w urządzeniach do ciężkiej codziennej pracy. 

Dzięki urządzeniom Telme wyprodukujesz :

  • Lody, sorbety, mrożone jogurty...etc

  • ciasto, krem cukierniczy,  krem maślany, 

  • krem angielski, krem bawarski,

  • konfitury, nadzienia owocowe, 

  • sos owocowy, krem orzechowy, musy,

  • bezy, polewy, macarony, panna cotta,

  • zabaglione, bita śmietana, krem brulee,

  • budyń, karmel i mascarpone itd.

Twoje produkty będą jakości premium, zawsze powtarzalne, zawsze świeże, zawsze dostępne dla klientów. 

Rollermak to lider światowy w produkcji drażetkarek  - powlekarek

Obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza. Pojemność bębna o 1,5 kg do 200 kg

Rollermac to urządzenia i maszyny do produkcji batonów zbożowych, galaretek, nugatu i innych wyrobów cukierniczych

Packint to linie do produkcji czekolady

Bean to Bar od ziarna do tabliczki czekolady.

Doskonałe młyny kulowe tzw. niskich prędkości, wyjątkowe na rynku, zmieniły świat czekolady.

Wydajności młynów kulowych to : 10/50/130/250 kg/h

Wszystkie maszyny Packint dla rzemiosła to zmniejszona wersja urządzeń przemysłowych pracujących u wszystkich największych producentów czekolad

Czekoladowe linie produkcyjne

LINIA DO PRODUKCJI PRALIN

Technologia One Shot do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin.

Temperówka do czekolady.jpg

LINIA DO OBLEWANIA CZEKOLADĄ

Sercem linii są Temperówki do czekolady o pojemności zbiornika od 9 do 50 kg. 

Consza_i_młyn_kulowy_Packint.JPG

BEAN TO BAR

Produkcja od ziaren do gotowej czekolady. Linie o wydajności od 10 kg do 1200 kg / h

LINIA DO PRODUKCJI CZEKOLAD

Produkcja czekolad, Wydajność do 1200 czekolad na godzinę. Niewielkie wymiary

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów, czekolad oraz pralin

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.

Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska