PRODUKCJA LODÓW RZEMIEŚLNICZYCH

RIBOT TELME

Ribot.jpg

URZĄDZENIA  COMBI

Termocrema.jpg

FREZERY DO LODÓW

Frezery do lodów.jpg

GELSHOW 

Frezer

PASTERYZATORY DO  LODÓW

Pasteryzator Ecomix.jpg

URZĄDZENIA CHŁODZNICZE

Szafa do lodów.jpg

PRODUKCJA CUKIERNICZA

Termocrema.jpg

PRODUKCJA KREMÓW

Termocrema Telme pojemność zbiornika 30, 60 i 150 litrów.

Powtarzalny produkt jakości premium

Kotły cukiernicze.jpg

KOTŁY CUKIERNICZE

Kotły multifunkcyjne firmy Rollermac do produkcji nugatu, karmelu, toffi, krówek, batonów zbożowych, galaretek 

Automat do bitej śmietany.jpg

AUTOMATY

Automaty do produkcji bitej śmietany dla profesjonalnych zakładów cukierniczych. Continua

Cremagel.jpg

CREMAGEL

Urządzenie typu combi.

Pasteryzator i frezer w jednym.

Cztery programy, automat

RIBOT TELME

Ribot wielofunkcyjne urządzenie w cukierni, piekarni i gastronomii

Pojemność zbiornika od 10 do 60 L

PRODUKCJA  WYROBÓW CZEKOLADOWYCH

Dozowniki do pralin.jpg

PRODUKCJA PRALIN

Dozowniki do produkcji pralin i nadziewanych czekolad.

Wydajnośc od 35 kg. do 140 kg. na godzinę

Produkcja czekolad.jpg

PRODUKCJA CZEKOLAD

Automatyczna produkcja czekolad. Transformacja temperówki do

czekolady w automatyczną linię proukcyjna.

Drażetkarka.jpg

DRAŻETKARKI

Drażetkarki obtaczające do powlekania cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu 

Tunel chłodniczy.png

TUNELE CHŁODNICZE

Oferujemy tunele chłodnicze od 4 m długości do 12 m. Samorodne automatyczne, energooszczędne.

Temperówka do czekolady.jpg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Temperówki do czekolady. Pojemnośc zbiornika od 5 do 50 kg. Wydajnośc do 200 kg na godzinę.

Zbiorniki do czekolady

ZBIORNIKI DO CZEKOLADY

Zbibiorniki do topienia i podgrzewania czekolady. Pojemności 150 i 300 kg.

Idealne do linii produkującej praliny lub czekolady Pomati

PRODUKCJA  WYROBÓW CZEKOLADOWYCH

Ekspresy do kawy.jpg

EKSPRESY DO KAWY

Ekspresy do kawy cisnieniowe i automatyczne. Nuova Simonelli.

135 lat tradycji

piece do prażenia orzechów.jpg

PIECE DO PRAŻENIA

Piece do prażenia orzechów, migdałów, nawet zielonych pistacji. Wydajność od 35 kg do 200 kg na godzinę.

Formy do czekolad.png

FORMY DO PRALIN

Polikarbonowe formy do pralin i czekolad. Cabbrellon Polska

Młyn kulowy.jpg

MŁYNY KULOWE

Oferujemy młyny kulowe do produkcji czekolady i polew czekoladowych, kremów cukierniczych itp.

Produkcja czekolady.png

PRODUKCJA CZEKOLADY

BEAN TO BAR produkcja od ziarna do płynnej czekolady Packint

lody czekolada.png

LODZIARNIA OD A DO Z

Oferujemy maszyny i urządzenia do produkcji lodów rzemieślniczych. Od projektu do realizacji.

NASZA  OFERTA

MASZYNY I URZĄDZENIA CUKIERNIA, PIEKARNIA GASTRONOMIA

Pomati to doświadczenie i wiedza zdobywane od 1967 roku przyczyniły się do stworzenia

marki oferującej wyjątkowe urządzenia do produkcji wyrobów czekoladowych.

Pomati to : dozowniki typu One Shot do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin, temperówki do czekolady, oblewarki, tunele chłodnicze i komory chłodnicze, Rollermac to drażetarki do produkcji draży, linie do produkcji batonów zbożowych, energetycznych, kotły min do produkcji nugatu. 

 

Marka Telme  obecna jest na rynku od ponad 35 lat. W tym czasie wypracowała sobie wysoką  pozycję w branży producentów urządzeń cukierniczych, co przełożyło się na dużą popularność na całym świecie. Dziś jej wyroby można zakupić w ponad 85 krajach na całym świecie, a urządzenia występują w 60 różnych modelach. Proponujemy między innymi urządzenia do produkcji lodów,

kremów, sorbetów, żelek, jogurtów, sosów, musów i wielu innych.

 

Liderem jest  Ribot niekwestionowany król w cukierniczy. Packint to producent urządzeń i maszyn do produkcji płynnej czekolady o wydajnościach przemysłowych i rzemieślniczych. Bean to Bar.

Packint to lider w produkcji młynów kulowych tzw niskich prędkości