
OFERTA
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Produkcja w cukierni i lodziarni
Automatyzacja pracy.
POLAGRA 2022
Ribot
cukiernia
i lodziarnia
Odkryj wielofunkcyjne urządzenia typu Ribot i Termocrema

Od Projektu
do Realizacji
Szkolimy i doradzamy.
Wdrażamy technologie od A do Z
Również modernizujemy pracownie
cukiernicze, czekolady i lodów.

Od Projektu do Realizacji

OFERTA
Ribot 10/18/30/60 litrów.
Termocrema 30/60/150 litrów.
Temperówki do czekolady
Dozowniki do produkcji pralin
Tunele i komory chłodnicze
Pasteryzatory i frezery
Linie do oblewania czekoladą
Linie do produkcji pralin i czekolad
Drażetkarki Powlekarki
Urządzenia Combi
Produkcja cukiernicza
Dlaczego warto z nami współpracować?
Realizujemy zadania kompleksowo, doradzamy, szkolimy, wdrażamy technologię, zapewniamy serwis i gwarancję.
Naszym celem jest pełna satysfakcja klienta, dla tego nasz
zespół jest zawsze do dyspozycji od projektu do realizacji,
włącznie z obsługa pogwarancyjną.

Co Nas wyróżnia ?
Szkolimy i doradzamy.
Wdrażamy technologie, dzielimy się wiedzą, uczymy pracowników.
Prowadzimy również otwarte warsztaty dla praktyków.
Nasza oferta
Od Projektu
do Realizacji
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis
i opiekę również pogwarancyjną
W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy urządzenia do cukierni, lodziarni i pracowni czekolady. Wielofunkcyjne maszyny jak Ribot , Termocrema. Pasteryzatory i frezery do lodów. Temperówki i oblewarki do czekolady, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki
Termocrema 30/60/150 litrów
Ribot 10/18/30/60 litrów
Produkcja lodów
Temperówki do czekolady.
Linia do oblewania czekoladą
Linia do produkcji czekolad.