POMATI - TELME - PACKINT - ROLLERMAC - NUOVA SIMONELLI - BMC

Practica produkcja lodów

Frezery do lodów. Practica, Extragel, Ecogel, Profigel

FREZERY DO LODÓW

Ecomix Telme.jpg

Termocrema Telme ,Profigel

Cremagel

PRODUKCJA KREMÓW

Ribot.jpg

Ribot wielofunkcyjne urządzenie w cukierni i lodziarni

RIBOT TELME

Pastogel.jpg

Frezer + Pasteryzator Wielofunkcyjne Cremagel, Pastogel, Combigel

PRODUKCJA CUKIERNIA

Evopasto.jpg

Pasteryzator do produkcji  lodów Evopasto, Ecomix

PASTERYZATORY DO LODÓW

Pomadziarka nowa.jpg

Oblewanie kurtyna i paskami, pomadą lukrem i czekoladą

POMADZIARKI OBLEWARKI

Temperówka do czekolady T20

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Temperówki do czekolady pojemność zbiorników od 9 do 50 kg

cts_gallery3.jpg

PRODUKCJA CZEKOLAD

Atumatyczna produkcja czekolad. Wydajność 4- 6 form na minutę

One Shot Pomati

PRODUKCJA PRALIN I CZEKOLAD

Dozowniki do produkcji nadziewanych pralin i czekolad

Drażetkarka.jpg

DRAŻETKARKI

Drażetkarki pomati pojemność bębna 8 i 16 kg.

Tunel Pomati.jpg

TUNELE I KOMORY CHŁODNICZE

Tunele chłodnicze od 4 m do 12 m długości.

Sigep_2020_Temperówka_do_czekolady_T_20_

OBLEWANIE CZEKOLADĄ

Oblewarki do czekolady, Produkcja wyrobów czekoladowych

 
Bean to bar.png

Produkcja czekolady

Packint oferuje wszytskie urządzenia do produkcji płynnej czekolady . Od ziarna do gotwej czekolady

Młyn kulowy.jpg

Młyny kulowe

Młyny kulowe tzw niskich prędkości od 30 kg do 250 kg wydajności na cykl.

Drażetkarki

Wydajność do 5 kg do 200 kg na cykl. Automatyczne i manualne. Z bębnami ze stali kwasoodpornej i miedzianymi.

Multifunkcyjny cooker do nugatu Dan15a.j

Kotły cukiernicze

Kotły cukiernicze do produkcji nugatu, karmelu...itp. Kotły wysokich temperatur.

LIczarka-naważarka.jpg

Automatyzacja piekarni

Oferujemy liczarki do bułek, systemy przenosników, konfekcjonowanie.

Piece do prażenia orzechów

Piece do prażenia orzechów, migdałów, pistacji wydajności od 30 do 250 kg na cykl.

appia-life-2-groups.png

MASZYNY I URZĄDZENIA CUKIERNIA, PIEKARNIA GASTRONOMIA

Pomati to doświadczenie i wiedza zdobywane od 1967 roku przyczyniły się do stworzenia

marki oferującej wyjątkowe urządzenia do produkcji wyrobów czekoladowych.

Pomati to : dozowniki typu One Shot do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin, temperówki do czekolady, oblewarki, tunele chłodnicze i komory chłodnicze, Rollermac to drażetarki do produkcji draży, linie do produkcji batonów zbożowych, energetycznych, kotły min do produkcji nugatu. 

 

Marka Telme  obecna jest na rynku od ponad 30 lat. W tym czasie wypracowała sobie wysoką  pozycję w branży producentów urządzeń cukierniczych, co przełożyło się na dużą popularność na całym świecie. Dziś jej wyroby można zakupić w ponad 80 krajach na całym świecie, a urządzenia występują w 60 różnych modelach. Proponujemy między innymi urządzenia do produkcji lodów,

kremów, sorbetów, żelek, jogurtów, sosów, musów i wielu innych.

 

Liderem jest  Ribot niekwestionowany król w cukierniczy. Packint to producent urządzeń i maszyn do produkcji płynnej czekolady o wydajnościach przemysłowych i rzemieślniczych. Bean to Bar. Packint to lider w produkcji młynów kulowych tzw niskich prędkości

        © 2030 BMC Polska

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl