logo_BMC_orange (2).png

BMC Polska | Praliny i czekolada | Oblewarki przemysłowe

OBLEWARKI PRZEMYSŁOWE

OBLEWANIE CZEKOLADĄ SWITCH ULTRA

 

SWITCH ULTRA      to jedna nowoczesna maszyna  z jednym, bądź więcej,

wymienialnym zbiornikiem na czekoladę i wanną do czekolady.

Zastosowanie do przemysłowego oblewania czekoladą ciastek, gofrów, trufli i nadzień.

Prosta zmiana z jednego rodzaju czekolady na drugi. Łatwe czyszczenie zbiornika na czekoladę.

Profesjonalne oblewanie czekoladą szerokość krycia kurtyny od 400 mm do 1600 mm.  

  • Główna konstrukcja, zbiornik wykonany i wanna do czekolady w całości ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

  • W całości podwójnie powlekany, izolowany i ocieplany.

  • Z dwoma taśmociągami siatkowymi.

  • Wymienialna wanna do czekolady i zbiorniki (od 20 do 220 litrów) z mieszadłem i aluminiową pokrywą.

  • Czujniki poziomu.

  • Wyposażony w pompę obiegu czekolady.

  • Podwójna kurtyna do nakładania czekolady.

  • Oblewanie czekoladą od spodu lub całkowite oblewanie.

  • Regulowana wanna do czekolady.

  • Cyfrowe termostaty z podwójnymi wyświetlaczami.

  • Centralny panel operacyjny.

  • Podstawowa konstrukcja zainstalowana na regulowanych stoperach.

OBLEWANIE CZEKOLADĄ FIX ONE

 

FIX ONE Do przemysłowego oblewania czekoladą ciastek, gofrów, trufli i nadzień. Składa się z jednej podstawowej maszyny z niewymienialnym zbiornikiem na czekoladę i wanną do czekolady.

Profesjonalne oblewanie czekoladą szerokość krycia kurtyny od 400 mm do 1600 mm.  

  • Główna konstrukcja, zbiornik wykonany i wanna do czekolady w całości ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

  • W całości podwójnie powlekany, izolowany i ocieplany.

  • Z dwoma taśmociągami siatkowymi.

  • Wymienialna wanna do czekolady i zbiorniki (od 20 do 220 litrów) z mieszadłem i aluminiową pokrywą.

  • Czujniki poziomu.

  • Cyfrowe termostaty

  • Wyposażony w pompę obiegu czekolady.

  • Podwójna kurtyna do nakładania czekolady.

  • Oblewanie czekoladą od spodu lub całkowite oblewanie.

  • Regulowana wanna do czekolady.

  • Cyfrowe termostaty z podwójnymi wyświetlaczami.

  • Centralny panel operacyjny.

  • Podstawowa konstrukcja zainstalowana na regulowanych stoperach.

Please reload

Produkcja pralin One Shot

Faktoria Czekolady

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska