
POLECAMY
Oblewanie
czekolada
Oferujemy automatyczne
linie do oblewania czekoladą
lub polewą czekoladopodobną
Wydajność do 190 kg /h

Nasza oferta
Od Projektu do Realizacji
Oblewanie pomadą


Pomadziarki
Pomadziarka oblewarka do pokrywania kurtyną, lub pasakmi takich wyrobów jak pączki,, rogale, ciasta... itp.
Profesjonalne pomadziarki wydajnościach do 8 000 pączków na godzinę. Nowoczesna wydajna pompa, sterowanie prędkością przenośnika, możliwość rozbudowy o nadmuch, dodatkowy przenośnik.


Od Projektu do Realizacji
Pomadziarkę można rozbudować o kolejne sekcje tak aby w jednym cyklu można było położyć 2 lub 3 warstwy np : pomady i czekolady. Pomadziarka urządzenie cukiernicze wykonana jest ze stali kwasoodpornej, jest łatwa w myciu niezawodna i prosta w obsłudze.
Oblewarka - pełne krycie wyrobów cukierniczych. Szerokość kurtyny do 60 cm dla pomady i lukru. Wydajność do 8000 pączków
Oblewanie pomadą
Nasza oferta
Oblewanie
pomadą
Pomadziarka, oblewarka wysokiej wydajności urządzenie, które można rozbudować o kolejne sekcje takie jak: dodatkowy przenośnik odbiorczy, system nadmuchu do zgarniania nadmiaru pomady. Oblewarkę można rozwinąć o dodatkową pompę tak aby kryć w dówch kolorach nasze produkty cukiernicze. Pomadę i czekoladę.
Pomadziarka urządzenie cukiernicze wykonana jest ze stali kwasoodpornej, jest łatwa w myciu niezawodna i prosta w obsłudze.

Ribot 10/18/30/60 litrów
Cremagel w lodziarni i cukierni
Młyny kulowe do past i kremów
Oblewanie kurtynowe
Oblewanie kurtynowe